Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 21:47, 01 lip 2014

Bonica za chwilę będzie cała ścięta, zaśmieciła mi całą ścieżkę do domu

Podglądamy hortensje ogrodowe. Wreszcie spowite w mlodziutkie miskanty
Madzenka 21:49, 01 lip 2014

Konstancja30 napisał(a)
Madżenka ... jak ja mam spać jak taaakie róże zobaczyłam ... bosskie ... !!!

Iza Ty nie śpij , zamawiaj. Zapodam CI kolejne moje chciejstwa w tym kolorze, będą jeszcze trzy a reszta kolor a'la Twój Leonardo
Madzenka 21:51, 01 lip 2014

ka1sia napisał(a)
Dla mojego męża prawdziwa róża ma właśnie taki kolor inne to nie róże hmm... coś w tym jest, są prześliczne
Marzenko, pozdrawiam cieplutko

I chyba coś w tym jest. Chociaż widzę, zę rosomanes preferują porcelanowe róże. Mam teraz na stole bukiet z takich róż z bielą i rzeczywiście są piękne, takie subtelne. W ogrodzie jednak widze połączenie różnych tonacji różu i delikatnej bieli.
monitka 21:52, 01 lip 2014

Madżen boskie te purpurowe róże muszę pokombinować gdzie takie posadzić....a pomyśleć że zawsze kręciły mnie tylko różowe "majtkowe"
Czy one są pachnące?
Madzenka 21:53, 01 lip 2014

Majena napisał(a)
śliczne róże!nie dziwie się ze znikasz na tych wątkach różanych ..ale przynajmniej my możemy liczyc na twoja wiedzeDobrze że cię mamy

Oj głowę mam juz wielką. Fascynuje mnie różana wiedza dziewczyn, to po prostu niesamowite jak mozna dostrzegać subtelne różnice w wydwałoby się dla laików identycnzych różach....

PS. Na naszym forum pojawia się Robaczek i AnaAn prawdziwe wielbicielki róż z innych forum. moze pokuśmy je atmosferą aby z nami zostały Safoya niemal nie bywa u nas a AniaDs z doskoku....

I fascynuje mnie , ze w ogrodzie wielkości mojego mozna mieć ponad 300 krzaków róż w 200 odmianach!!!
Madzenka 21:55, 01 lip 2014

monitka napisał(a)
Madżen boskie te purpurowe róże muszę pokombinować gdzie takie posadzić....a pomyśleć że zawsze kręciły mnie tylko różowe "majtkowe"
Czy one są pachnące?

Jutro dla Ciebie powącham.... Ja jestm jakaś ..... hm jakby nie rzec niemnormalna... ja róż nie wącham... ja je oglądam...

ps ja mam jeszcze powojniki do wymiany... bo niebieskie z purpurą nie konweniują....
Madzenka 21:57, 01 lip 2014

W weekend zapraszam na spektakl szpaleru budlejowego. Mam 7 budleji, aktulanie zjadły mi buki bordowe, mają te potffory wzrost 2,5 m....
AgnieszkaW 21:57, 01 lip 2014

Marzenko, rozbudzasz zmysły tymi różami i powodujesz, że chcemy je mieć (te róże znaczy się). Są obłędne
Madzenka 21:58, 01 lip 2014

I żółtki, które świecą w ogrodzie... są piekne ale jakże zgrzytam zębami, bo nijak do tych różów nie pasują... no cóż, przecież teraz ich nie wykopię... będę kadrować zdjecia....
monitka 21:59, 01 lip 2014

Heh Madżen no ja też specjalnie nie wącham ale lubię jak moja Mary Rose rozsiewa przyjemny aromat po okolicy. Jednak większość moich róż wygląda a nie pachnie