Ewo ja lubię busz. Gdy coś brzydnie wyrzucam... Np wczoraj wyrzuciłam kolejne dwie lawendy... A kolejne czekają na wykopanie. Brzydkich nie akceptuję,niech walczą!
Ewo ja lubię busz. Gdy coś brzydnie wyrzucam... Np wczoraj wyrzuciłam kolejne dwie lawendy... A kolejne czekają na wykopanie. Brzydkich nie akceptuję,niech walczą!
No to mnie zastrzeliłaś tą ceną, ja kupiłam tylko jedną kiedyś , bo to była miłość od pierwszego wejrzenia za jedyne 40 zeta.....jeśli przez neta daj namiarek, a jesli nie to zbieraj nasionka dla Agani i nie tylko dla mnie...trzeba spróbować z nią od nasionka...jest niesamowicie powiewna i fajnie odbija się w słońcu super trawka.....super star
Łuki myślę że ambrowce nie pokaża urody w tym roku...ciągle się męczą, jak nie upał to ulewa. Chyba muszę dać im jeszcze rok...
Dziekuje za komplementy. Na zdjeciach wykadrowancyh ogrody wygladaja zdecydowanie lepiej. Ja widzę u mnie lko zielsko w kostce granitowej a nie mam czasu i sie boje opryskać roundapem. Wczoraj do nocy pryskałam bukszpany i róże Falconem. Nie pokazuję, ale część roż mocno porażona....
ML mnie zachwycaja, jutro chyba na nie zapoluję....
Marzen, no przestań dobrze wiesz, że każdy ma to samo w ogrodzie ...dlatego tak zawsze szukamy lepszych rozwiązań i czegoś innego, bo w końcu ileż można patrzeć ciągle na to samo, a z rubrum na tej rabacie zrobiłaś coś wyjątkowego, to fota konkursowa
Iza odpowiadając na Twe pytanie myśle nad odpowiednimi różami... Munstead wood ma zbyt długą przerwę w kwitnieniu... Chyba lepszy byłby William ... Albo Burgundy iceberg. Mam nadzieję przetestować Heidi Klum, liczę że będzie kwitnąc nieprzerwanie...i jest niziutka