Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 21:08, 05 wrz 2014

leon60 napisał(a)
Cudnie !
Czekam na żwirek i kivi

A wiesz źe ten żwirek przez ciebie? Bo się ni mogłam zebrać do wyrwania karmnika.... A napisalaś że byłoby lepiej przy grabach z bukszpanami...zatem wreszcie zmówiłam.. Kiedy ja to rozsypię? Ale skoro Ana sama dała radę to ja nie dam?
Kivi jutro lub w niedziele
ewa004 21:08, 05 wrz 2014

Zwariowałaś Kobieto na punkcie tych róż
Gdzie Ty to wszystko sadzisz sie pytam ,gdzie ?
Cały czas coś kupujesz ,zamawiasz i ciągle planujesz kolejne zakupy ...ja nie ogarniam
Luki 21:09, 05 wrz 2014

No ubóstwiam i uwielbiam pod każdym względem... ideał. Żadnym ogrodem tak się nie zachwycam, a męczyć zdjęciami mogłabyś nawet przez 30 stron.
Dojrzałem w końcu ambrowce... listki chowają się w gęstwinie nasadzeń, a już nieługo zapłoną
Brzozy, kulki, hosty, świecznice... to mnie zachwyca za każdym razem i w pełni skopiowane do pewnego ogrodu i przy okazji wspomne, że posłuchałem w sprawie ML do donic na tarasie, już rosną
Ojj chciałbym kiedyś zobaczyć ogród na żywo.
nieszka 21:10, 05 wrz 2014

Agania napisał(a)
Fantastycznie Marzenko, super teraz z trawami to prawdziwe szaleństwo, na wszystkie szczegóły zwróciłam uwagę...dzieki za podpowiedzi...ale potrzebuję jeszcze jednej
czy ta rozplenica to rubrum, nie zimująca u nas....to ta najwyższa?

To tez chyba ulubiona moja Twoja rabata. Super sie te kule wylaniaja z runianki.
Madzenka 21:10, 05 wrz 2014

Agania i Juzia, nie przesadzajcie. Wiele miejsc mnie w ogrodzie drażni... Ale ich nie pokazuje... Np rabata która miała być najpiękniejsza... Hortensjowa... I d..a ... Od trzech lat passion you and me nie zachwycają...
leon60 21:11, 05 wrz 2014

Marzena2007 napisał(a)

A wiesz źe ten żwirek przez ciebie? Bo się ni mogłam zebrać do wyrwania karmnika.... A napisalaś że byłoby lepiej przy grabach z bukszpanami...zatem wreszcie zmówiłam.. Kiedy ja to rozsypię? Ale skoro Ana sama dała radę to ja nie dam?
Kivi jutro lub w niedziele

Ana dała, ja dałam to i Ty dasz rady będzie pięknie ze żwirkiem
Madzenka 21:11, 05 wrz 2014

nieszka napisał(a)

To tez chyba ulubiona moja Twoja rabata. Super sie te kule wylaniaja z runianki.

Runianka po 3 latach wreszcie się na tyle rozrosła, tak że chwastów nie ma. Na dodatek przycinam ja i dzięki temu ma fajny pokrój
lojalna_ 21:12, 05 wrz 2014

To jest niemozliwe ze to wszystko zywe piekne .... Bosko
butterfly 21:12, 05 wrz 2014

Marzena2007 napisał(a)

No prosze, ja tu męcze Zieloną o wysokośc Red Baronów, bo chcę je posadzic za żywopłocikiem bukszpanowym a tu zdjęcie jak na zawołanie !!

Pieknie prosze pani
baraga1904 21:13, 05 wrz 2014

...Madżenko...jak ja lubię ten Twój busz...marzę, że kiedyś u mnie taki będzie, teraz jakoś pustawo...różyczka mnie nie omija ale muszę najpierw pożegnac ogrodników żeby zając się detalami...oczami wyobrażni widzę u siebie różany raj...a że Ty już prawdziwą specjalistką zostałaś, będę wzorowała się na Twoich doświadczeniach...zdjęcia oglądam ale i wnikliwie czytam Twoje opinie...
..jak już kupisz te 12 ha ziemi to jeszcze na dotacji z Unii zarobiszto może jakiś ogród pokazowy stworzysz...oj...marzenia... bez nich człowiek byłby jak bezduszna maszyna...
...pozdrawiam serdecznie
...nie szalej z opryskami
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies