no, pięknie u Ciebie, geometria, aranżacje/kompozycje, dobór kształtów i kolorów roslin
no i tak wymuskane...dla mnie to nieosiągalne...
a przy okazji...jaką masz powierzchnię ogrodu ?
ja nie wyrabiam z nadganianiem stron, które się tu mnożą!
Nie wiem, gdzie patrzeć, czy do Ciebie do ogrodu, czy na Twojego Pinta!
Ale chyba jednak wolę Twój ogród przynajmniej wiem, że jest prawdziwy
nowe fotosy boskie!!!! cudny ten Twój ogród!!
Iza ja nie mam doświadczeń hortensjowych... Od roku się z nimi zaprzyjażniłam. U mnie w cieniu rośnie incrediball (odmiana anabell) i ogrodowe. Jeśli anabell dasz pod nóżki obwódkę z bukszpana lub podpory to będzie cud malina. Limka i inne np. Magical rosną u mnie w pełnym słońcu.
Zobacz na Pinterest mój Board "hortensje" - tam są inspiracje jak horti można bukszpanem, trawami lub jeszcze czymś innym w nóżkach podsadzić. Osobiście w ogrodzie mam w nogach hortensji bukszpany i laurowiśnie.
Widziałam,mźe podążasz po pinterest Boski prawda? Wreszcie znalazłam miejsce dla gromadzenie ulubionych inspiracji z netu. Nie mogę tylko rozgryźć róznicy w aplikacji na ipada (widzę moje zakładki) a zwykla strona w necie...
Marzenko ja na mojej małej przetrzeni 885 m2 musze mieć ład... Ale marzy mi się Twoja toskańska przestrzeń ale to na emeryturze. Teraz kompletuję fotki jaki ma być mój dom za 15 lat. Na pewno będzie miał wewnętrzne przeszkolen patio!!!