Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Gabrysia_ 11:36, 15 sie 2013

Hortensje zachwycają
Nasadzenia donicowe też
Konstancja30 11:36, 15 sie 2013

wstaje człowiek z samego rana a tu 41 postów .. no to juz wiesz jakie jest to moje rano dziś ...

Madżen na austinki jestem skłonna wydać ostatni grosz ... są niezawodne ... moja pierwszy rok a drugim tłoczeniu ma dziesiąt paków i kwitnie tak slicznie ... zachorowałam na tę zółtą ...

the fairy kąszane przez zielone małpy wygladają jak idź stąd ... odbudowują się ... mają nowe listki ale do tego co pokazujesz to mają wiele ... wiele ... mil morskich ...

i hortki ... jako ich niekwestionowanej królowej zapytowywuje ... którą mam posadzic jako łan w przedogródku ... ??? ... miejsce cieniste ... chcę maksymalnie długie kwietnienie ... mi przychodzi do głowy tylko limka w miskantach na żywopłociku ... może cisowym ??? ... myslałam o incredibal ale skoro kończą kwitnie nie w sierpniu to odpadają ...

czy różyczkom mozna dawać jakiś nawóz czy już nie ... bo dzwoni coś o twardnieniu czy drewnieniu łodyg przed zimą w okolicach neurona tylko nie fiem co dzwoni ...

buźka swiąteczna ... ja dziś lubieżnie odpoczywam ... ...
polinka 11:48, 15 sie 2013

Będę się powtarzać ale uwielbiam Twój ogród, dla mnie wzorowy. Mogłabyś Madżenko do katalogu ogrodniczego te zdjęcia dać i każdy by podziwiał i wzdychał
Pozdrawiam odpoczywających, ja niestety w pracy
Sebek 13:23, 15 sie 2013

Aaale cudnie I gdzie ja się wziąłem do konkursu jak Ty masz takie cudne kompozycje Wklejaj
paniprzyroda 14:00, 15 sie 2013

Bardzo podoba mi się Twój ogród. Pięknie rosną Ci wszystkie roślinki, ale też otaczasz je staranną opieką. Wiele z Twoich rabat znam prawie na pamięć. To ogromna przyjemność śledzić każdą zmianę, nowe nasadzenia i pomysły. Gratuluję.
noemi 14:56, 15 sie 2013

Marzenko macham i czekam na fotki donic w wątku konkursowym ...i znowu muszę na giełdę po horti ... w tym roku mam do nich pecha .... padły mi kolejne .... nie kumam o co im chodzi

buziam
Mala_Mi 15:31, 15 sie 2013

Pooglądałam, popodziwałam i lecę przestawić polewaczkę.....

Hortki wypasione na maksa..
Pawlus 17:45, 15 sie 2013

Kompozycje mistrzowskie Co do ogrodu to już słów brak. Szukam inspiracji do mojej małej metamorfozy. Miscanty Morning Light będą pasowały do hortensji Limelight? Co dodać do tego zestawu? Bukszpany i różowe żurawki?
Sebek 18:44, 15 sie 2013

Pawlus napisał(a)
Kompozycje mistrzowskie Co do ogrodu to już słów brak. Szukam inspiracji do mojej małej metamorfozy. Miscanty Morning Light będą pasowały do hortensji Limelight? Co dodać do tego zestawu? Bukszpany i różowe żurawki?

Zerknij tu
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1033-ogrod-z-lustrem?page=180
Margarete 21:30, 15 sie 2013

Wpadłam na moment, urlopowo pozdrawiam z Mazur !
Na bieżąco nie jestem ale cofnęłam sie o 2 strony i ....eh....znów slicznosci pokazujesz. Donicowe nasadzenia piekne, hortensje bukietowe też, a te twoje trwy...szkoda słów,,,Kiedy moje bedą takie bujne........