Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 22:38, 07 lis 2014

lojalna_ napisał(a)
Marzenko i zapomniec nie mozna, ze gdyby nie Twoja energia, praciwitosc i fenomenalne poczucie stylu i gust to same roslinki nie uczyniły by tak cudownego obrazu.

Wszystko sobie za pozwoleniem zapisałam i poogladam spokojnie ....

Taka wiedza mnie cały czas zawstydza , troche czasu potrzeba i doswiadczenia ale motywuja takie piekne zmiany

Jolu to Ty mnie zawsydzasz! To nie wiedza to 12 lat błędow i wypaczen ogrodkowych Nawet małpę można wszystkiego nauczyc, przez tyle lata nawet mozna nauczyć sie chodzic po linie
Madzenka 22:39, 07 lis 2014

Magda70 napisał(a)
Ja się Twoimi rabatami zachwycałam już dwa lata temu...dla mnie już wtedy były idealne i nie sądzilam, ze może być lepiej...o ja glupia
A jak teraz patrzę na to porównianie...to jednak wtedy "troszkę" łyso bylo...a teraz idealnie. No prawie idealnie ...bo przecież już cię korci aby coś zmienić...

Ciekawe co będzie za następne dwa lata....?!

Madzia idelanie to jest u Ciebie. Ja ciagle walcze z kokoszką....
Madzenka 22:40, 07 lis 2014

bdan napisał(a)
Marzena podziwiam Cię za zapał do planowania, przesadzania, tworzenia, za to, że tym wszystkim się z nami dzielisz, że masz tyle energii.
Miłego weekendu życzę.

Nie muszę chyba pisać, że zaglądam na bieżąco, jak chyba większość osób na forum, rzadziej się odzywam

Cieszę się że zaglądasz. Miewam chwile slabości zwlaszcza jesienią
Margarete 23:33, 07 lis 2014

Ale retrospekcja.....miodzio I patrzeć miło i miód na serce nam lejesz że jednak da sie lepiej i lepiej i lepiej i...urośnie i jeszcze bedzie pięknie...
Każdy na coś innego muwage zwrócił jesli chodzi o zmiany, ja m.in. na te 3 piekne słoneczka na patyku, w 2012 jeszcze ich nie było a teraz takie z nich prawdziwe kule słoneczne wyrosły...ja za ogrodowiskowym i twoim przykładem tez w tym roku 3 posadziłam takie zółte trzmieliny ....i czekam bo moje to jeszcze takie pokraki........nawet początku kształtu kul nie łapią......ale małe 2 sezony i będą tez piękne....mam nadzieję

Odkrywczego niczego nie napiszę jest cudnie, cudniej, najcudniej...itd
Madzenka 10:42, 08 lis 2014

Margarete napisał(a)
Ale retrospekcja.....miodzio I patrzeć miło i miód na serce nam lejesz że jednak da sie lepiej i lepiej i lepiej i...urośnie i jeszcze bedzie pięknie...
Każdy na coś innego muwage zwrócił jesli chodzi o zmiany, ja m.in. na te 3 piekne słoneczka na patyku, w 2012 jeszcze ich nie było a teraz takie z nich prawdziwe kule słoneczne wyrosły...ja za ogrodowiskowym i twoim przykładem tez w tym roku 3 posadziłam takie zółte trzmieliny ....i czekam bo moje to jeszcze takie pokraki........nawet początku kształtu kul nie łapią......ale małe 2 sezony i będą tez piękne....mam nadzieję

Odkrywczego niczego nie napiszę jest cudnie, cudniej, najcudniej...itd

Margaret zatem zapraszm na historię rabty ze sloneczkam i. Mam nadzieje, że jutro się z posortowaniem zdjeć wyrobie
Rench 11:07, 08 lis 2014

Kurcze,jak dla mnie to już masz ogród idealny
Ale twoje rewolucje bardzo motywują wielu innych ogrodowiczan do działania, czytaj mnie
Zielona 11:15, 08 lis 2014

Trzmielinki to coś dla mnie... chociaż już wiesz, że swoje wyprowadzam. Dzięki za rady - najcenniejsze, bo z autopsji
Milka 12:21, 08 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)

Aga to najdziwniejsze, tak nam się wydaje że jest pięknie... A po kilku latach stwierdzamy, źe wszystko było do poprawki...

Sama prawda
Ciekawa jestem tej pergoli, lubisz planować, wyszukiwać, na pewno będzie ciekawa
ewakatowice 14:25, 08 lis 2014

Tyle zmian, tyle możliwości daje ogród.
Masz nie tylko energię, którą obdarowałaś co najmniej pół Ogrodowiska ale i świetne wyczucie, smak, styl i elegancję.
Taki właśnie jest Twój ogród, odzwierciedleniem Ciebie. Żywiołowy, impulsywny ciągle w „drodze”
ela_z 15:37, 08 lis 2014

Cudnie u Ciebie
Jakie zmiany
Ja jestem gdzieś miedzy prehistoria a starożytnością
Pozdrawiam