Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

baraga1904 18:33, 13 gru 2014

...fajna ta maszyna...fiu, fiu...technologia XXII wieku...
hanka_andrus 18:43, 13 gru 2014

Ostatnio byłam sikorki widziałam, a teraz jakieś roboty przy szybach! Wow! Gratuluję. Przy takiej dużej szklanej powierzchni mus wprowadzić noiwoczesność.
Ogród- bez zarzutu! Macham
ela_z 18:45, 13 gru 2014

OMG!!!!
Ja to musze miec!!! U mnie zamortyzowałby sie po dwoch latach A nawet po roku bo bym okna myla co miesiac
Madzenka 19:17, 13 gru 2014

nicol21 napisał(a)
Małe toto jest..... on ma jakieś przyssawki? jakieś coś z wodą? płynem? w rogach też sobie radzi? Ciekawe, ja ledwo co o karsherze wiedziałam

Małe to to , poniżej 30 cm. Uprzedzam dla perfekcjonistek sie nie nadaje , bo nie wyczyści brzegów ani zachnietego brudu. Zatem polecam wyłącznie od ogrdow zimowych, fasad szklanych, trudno dostepnych miejsc na dużej wysokosci.
Gdybym miała do mycia okna na dostepnym poziomie nie kupilibyśmy tego robita. Jednakże połowa okien na wysokości 3 m +

Nie mozna na takiej wysokosci latac skutecznie na drabinie bo grozi to kalectwem... A Malą Mi ani Zbyszkiem nie jestesmy więc wspinaczka wysokogórska jest nam obca.
Koszt robota = jednorazowe wynajęcie firmy do umycia ogrodu zimowego...
Madzenka 19:26, 13 gru 2014

Sebek napisał(a)
A ja myślałem, że karcher do okien to jest już szczyt wygody Pisałaś o nim u Ani, ale teraz sobie wygooglałem i jestem zachwycony Może kiedyś sobie takiego sprawię - chyba, że mi go wyleasingujesz?

Karcher nadaje sie wyłacznie do mycia żaluzji fasadowych... Na oknach zostaje taki wstrętny bialy osad, że lepiej ich nie myć. Poza tym musisz ściagaczką na takiej wysokosci operować. Cud, że M do tej pory po tych akrobacjach żyje...
Madzenka 19:31, 13 gru 2014

baraga1904 napisał(a)
...fajna ta maszyna...fiu, fiu...technologia XXII wieku...

Aga przyznam że fajna juz myślimy o irobot do odkurzania (pojawiała sie tańsza wersja samsunga) i o robocie do mycia podłóg. Hi hi gdy corka sie kiedyś wyprowadzi, ktoś musi odkurzać i myc podłogi
yolka 19:47, 13 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)

Aga przyznam że fajna juz myślimy o irobot do odkurzania (pojawiała sie tańsza wersja samsunga) i o robocie do mycia podłóg. Hi hi gdy corka sie kiedyś wyprowadzi, ktoś musi odkurzać i myc podłogi

Mnie by się przydał robot do mycia głowy i ułożenia fryzury, żeby nie korzystać z usług fryzjera. Jakieś pudło na łeb na 5 min i gotowe. ...chyba jednak jestem przemeczona bo p... głupoty...
Madzenka 20:09, 13 gru 2014

hanka_andrus napisał(a)
Ostatnio byłam sikorki widziałam, a teraz jakieś roboty przy szybach! Wow! Gratuluję. Przy takiej dużej szklanej powierzchni mus wprowadzić noiwoczesność.
Ogród- bez zarzutu! Macham

Haniu masz rację, przy takiej powierzchni szklanej bieganie ze szmatą trzeba zastąpić robotem
Madzenka 20:10, 13 gru 2014

ela_z napisał(a)
OMG!!!!
Ja to musze miec!!! U mnie zamortyzowałby sie po dwoch latach A nawet po roku bo bym okna myla co miesiac

Jesli masz baaaardzo duzo szkla to tak
Madzenka 20:10, 13 gru 2014

yolka napisał(a)

Mnie by się przydał robot do mycia głowy i ułożenia fryzury, żeby nie korzystać z usług fryzjera. Jakieś pudło na łeb na 5 min i gotowe. ...chyba jednak jestem przemeczona bo p... głupoty...

Znam ten problem