Ostatnio byłam sikorki widziałam, a teraz jakieś roboty przy szybach! Wow! Gratuluję. Przy takiej dużej szklanej powierzchni mus wprowadzić noiwoczesność.
Ogród- bez zarzutu! Macham
Małe to to , poniżej 30 cm. Uprzedzam dla perfekcjonistek sie nie nadaje , bo nie wyczyści brzegów ani zachnietego brudu. Zatem polecam wyłącznie od ogrdow zimowych, fasad szklanych, trudno dostepnych miejsc na dużej wysokosci.
Gdybym miała do mycia okna na dostepnym poziomie nie kupilibyśmy tego robita. Jednakże połowa okien na wysokości 3 m +
Nie mozna na takiej wysokosci latac skutecznie na drabinie bo grozi to kalectwem... A Malą Mi ani Zbyszkiem nie jestesmy więc wspinaczka wysokogórska jest nam obca.
Koszt robota = jednorazowe wynajęcie firmy do umycia ogrodu zimowego...
Karcher nadaje sie wyłacznie do mycia żaluzji fasadowych... Na oknach zostaje taki wstrętny bialy osad, że lepiej ich nie myć. Poza tym musisz ściagaczką na takiej wysokosci operować. Cud, że M do tej pory po tych akrobacjach żyje...
Aga przyznam że fajna juz myślimy o irobot do odkurzania (pojawiała sie tańsza wersja samsunga) i o robocie do mycia podłóg. Hi hi gdy corka sie kiedyś wyprowadzi, ktoś musi odkurzać i myc podłogi
Mnie by się przydał robot do mycia głowy i ułożenia fryzury, żeby nie korzystać z usług fryzjera. Jakieś pudło na łeb na 5 min i gotowe. ...chyba jednak jestem przemeczona bo p... głupoty...