Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

marzena 22:01, 13 lip 2013

pięknie i z daleka i z bliska ...
Madzenka 22:02, 13 lip 2013

Ostatnie spojrzenie na rabatę trakową... juz częściowo została zmieniona... jutro finisz... Dzięki tym brązowym trawkom powstanie też nowa rabata. Zapraszam na fotki jutro.

THE END

leon60 22:03, 13 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)
Moje ulubienice (ku pamieci ... trzy tygodnie leżały ubiegłej wiosny wykopane na kompostowniku....)

Ale cudnie ! Marzenka napisz mi proszę co to za horti
Twoje rabaty są obłędne
Konstancja30 22:04, 13 lip 2013

Enya73 napisał(a)
Ja mam takie przetaczniki. Iza jak będziesz u Alinki, to Ci przywiozę

Anitko dziękuję ale czy je wolno tak w lipcu kopać ? ... kofana jesteś ...
Konstancja30 22:05, 13 lip 2013

zdjęcie z kwitnącą różą i kwitnącą kapustą ... z jakiego miesiąca ono ? ... kapusta kwitnie raz ?... moja wsadzona ... chyba mam dwa rodzaje ... teraz jeszcze tylko hakone ... bogato hakone
Enya73 22:10, 13 lip 2013

Nie wiem, nigdy wcześniej nie próbowałam dzielić go w lipcu, jedynie wiosną, ale zrobię to w sobotę rano przed spotkaniem najumiejętniej jak się da Wydaje mi się, że nie powinno jej nic się stać, bo to wytrzymała roślinka. Mam nadzieję, że nie przekwitnie do czasu spotkania, bo u mnie teraz już jest w pełni rozkwitu. Jutro zrobię fotki, to wpadnij do mojego wątku

Edit, albo spróbuję ją jutro podzielić, jak przetrwa do spotkania, w końcu to jeszcze 2 tygodnie, to na pewno przywiozę
Madzenka 22:11, 13 lip 2013

Enya73 napisał(a)
No pięknie, cywilizacja doszła Jakiś vip czy urzędnik się na Wasze osiedle wprowadził?
U mnie też droga osiedlowa w końcu wybrukowana, ale za nasze pieniądze, a na miejskiej nadal można koła na dziurach urwać.

Dokładnie tak jak piszesz corka VIPa zamieszkała przy naszej ulicy i dzieki temu cała ulica szczęśliwa...

Nie będę musiała co drugi dzień samochodu myć... Juz się nie kurzy.... Ah a jak wygląda po latach oglądania błota.... Cieszę się jak głupia....
Madzenka 22:13, 13 lip 2013

Konstancja30 napisał(a)
zdjęcie z kwitnącą różą i kwitnącą kapustą ... z jakiego miesiąca ono ? ... kapusta kwitnie raz ?... moja wsadzona ... chyba mam dwa rodzaje ... teraz jeszcze tylko hakone ... bogato hakone

Moja znów kwitnie... Ciągle jej glówki uruwam a ona swoje....
Enya73 22:14, 13 lip 2013

Ooo, taki sąsiad, to najlepszy sąsiad Ja się też modlę o takiego sąsiada Ale raczej nikt starej chałupy przy tej ulicy nie kupi. Wierzę, że się cieszycie, bo widziałam na wiosnę, jak się męczyliście we tym błotku. No to teraz nawet w szpilkach będziesz mogła z pieskiem pobiegać
Madzenka 22:14, 13 lip 2013

Enya73 napisał(a)
Nie wiem, nigdy wcześniej nie próbowałam dzielić go w lipcu, jedynie wiosną, ale zrobię to w sobotę rano przed spotkaniem najumiejętniej jak się da Wydaje mi się, że nie powinno jej nic się stać, bo to wytrzymała roślinka. Mam nadzieję, że nie przekwitnie do czasu spotkania, bo u mnie teraz już jest w pełni rozkwitu. Jutro zrobię fotki, to wpadnij do mojego wątku

Byliny najlepiej po kwitnieniu dzielić, za dwa tygodnie będzie po kwitnieniu przetaczników, więc chyba nic im się nie stanie.