Vipy rowerami nie jeżdżą.... więc po cholerkę im ścieżka rowerowa, a tym bardziej chodnik
Christy nie okrywaj, jak Ani "mymarzł" to raczej z innego powodu np jakiej choroby, złapał grzyba lub sadzonka była do d..y. Ja mam ich kilka..w różnych miejscach, nigdy nie okrywałam, a rośnie u mnie już 4 lata. Jako, że sie rozrosły strasznie, to jedną kępkę wykopałam i dałam mamie 2 lata temu...na Podlasie....gdzie jest polska Syberia... i przesadzony też rośnie.
On będzie coraz wyższy..wiec nie nawoź go za bardzo bo ładniejszy jest niższy.....
Kupiłaś 10 sadzonek......????? Dziewczyny ustawiać sie w kolejkę do Madżenki.... o ile można go tak dzielić.... bo to będzie las przetacznikowy.. jedna sadzonka średnica 0,5m

Po 4 latach będzie 5m2.
Pobiegłam w deszcz z miarka..... mój Christa ma 1,2m wysokości. Kępa którą przesadziłam z powodu szklarni urosłą tylko na 90 cm .... będę przesadzać, niższy ładniejszy
I dawaj te grzybienie, woda tak szybko się nie oczyści.... wymień jej część ... moja też zielona, ale mamy zdecydowanie też za mały filtr jak na takei duze oczko.... uczymy się na błędach
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.