Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Ewa 07:41, 14 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)
Jupijaj dorga się robi Jesienią graby dostaną berberysowe skarpety i będą fale z tawuł

Oj ładnie się robi, ładnie i jesień się zapowiada ciekawie
Kindzia 07:42, 14 lip 2013

Nie mogę jakoś bez kompleksów na to patrzeć u Ciebie.....

Pozdrówka Słoneczko mamy
Bogdzia 07:42, 14 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)

Bożenko to droga wśród działek siedliskowych, rolnicza.... Ciagnikiem wszędzie dojadę
Chodnika nie będzie

Przyjęłam do widomości choc mysle że jest potrzebny chocby po jednej stronie drogi ale u mnie też nie ma , no moja wieś zabita deskami. U mnie jest zawsze bardzo zimno a Christa nie wymarza .
stychaz 08:58, 14 lip 2013

Pięęęękne rabaty Masz taki delikatnie ugładzony busz, super Dziękuje szczególnie za zdjęcie carexów morrowi. Do tej pory zawsze myślałam, że to rozplenice

Macham
Mala_Mi 09:05, 14 lip 2013

Vipy rowerami nie jeżdżą.... więc po cholerkę im ścieżka rowerowa, a tym bardziej chodnik

Christy nie okrywaj, jak Ani "mymarzł" to raczej z innego powodu np jakiej choroby, złapał grzyba lub sadzonka była do d..y. Ja mam ich kilka..w różnych miejscach, nigdy nie okrywałam, a rośnie u mnie już 4 lata. Jako, że sie rozrosły strasznie, to jedną kępkę wykopałam i dałam mamie 2 lata temu...na Podlasie....gdzie jest polska Syberia... i przesadzony też rośnie.
On będzie coraz wyższy..wiec nie nawoź go za bardzo bo ładniejszy jest niższy.....

Kupiłaś 10 sadzonek......????? Dziewczyny ustawiać sie w kolejkę do Madżenki.... o ile można go tak dzielić.... bo to będzie las przetacznikowy.. jedna sadzonka średnica 0,5m Po 4 latach będzie 5m2.

Pobiegłam w deszcz z miarka..... mój Christa ma 1,2m wysokości. Kępa którą przesadziłam z powodu szklarni urosłą tylko na 90 cm .... będę przesadzać, niższy ładniejszy

I dawaj te grzybienie, woda tak szybko się nie oczyści.... wymień jej część ... moja też zielona, ale mamy zdecydowanie też za mały filtr jak na takei duze oczko.... uczymy się na błędach

Enya73 09:07, 14 lip 2013

Jeżdżą, jeżdżą, ale nie do pracy , tylko rekreacyjnie
Anita1978 09:14, 14 lip 2013

Ja tam rowerkiem chętnie jeżdżę! Tyle, że vipem nie jestem....hmmm.....
Milka 10:54, 14 lip 2013

Obejrzałam relację, po prostu cudnie taki dynamiczny ogród, wiele roślin, wszystkie dorodne i wyjatkowe i ubrany w geometrię, zachwycam się
Marzenko podziwiam cie na całego!
Mala_Mi 10:54, 14 lip 2013

Enya73 napisał(a)
Jeżdżą, jeżdżą, ale nie do pracy , tylko rekreacyjnie

Rekreacyjnie to autem do klubu fitness sie jeździ
Anitko - widocznie z Ciebie jeszcze taki mały Vipek
Syla 10:57, 14 lip 2013

jak zwykle uroczo wszędzie ..... wiesz .... dopiero teraz zauważyłam graby poza ogrodzeniem .... dodać uliczkę którą zrobią .... to będzie najcudowniejszy przedogródek o samy wnętrzu ogrodu nie wspomnę ... trawki te które chcesz wyciepać to prawdopodobnie Ice Cream te ode mła .... one, masz rację bardzo wolno się zbierają ..... ja się ich pozbyłam .... bo niestety zaspałam z cięciem i były brzydkie ..... Ach ten przetacznik niezły z niego wabik