Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Domi 22:44, 13 lip 2013

Marzenko, ja dopiero teraz zauważyłam na ostatnich fotkach, że masz nawet wykulkowane ogrodzenie od ulicy! Na każdym słupku jest kulka?
jolka 22:46, 13 lip 2013

Madżen... cudnie u Ciebie
Podglądam, podziwiam i dodaję do "inspiracji"
Będę zgapiać, jak pozwolisz Pozdrawiam.
Magda70 23:33, 13 lip 2013

Pierwsza byłam w kolejce...a ostatnia oglądam fotki....
Zapisuję się do następnej kolejki...
No bo to, że jak zwykle mi się podoba to chyba nie muszę pisac????

No to nie piszę...spadam
Margarete 23:37, 13 lip 2013

O jezu jakie rabaty..........warto było czekać w tej kolejce.....świetnie kompozycje roślin i jaki busz....nie wiem która najładniejsza, nie umiałabym sie zdecydować..gratuluje umiejętności komponowania roślin Mażenko !!

No a gdzie grzybienie ? To ja po to tu tu stoję (choc tak właściwie to siedzę...) w tej kolejce od dwóch dni i nocy żeby te twoje nowe wodne królestwo obejrzec i nic...
Margarete 23:46, 13 lip 2013

Drogi ci gratuluje, u mnie jest droga asfaltowa , normalna miejska ulica, ale tuz przed moim domem zwinęli asfalt... tak mówią złosliwi, ale tak naprawde to go nigdy tu nie było, są takie płyty po których jak sie jedzie szybciej autem to tak jak na kolanach w dzieciństwie babcia mi robiła patataj, patataj, patataj. Ale za kawałek znów asfalt jest i juz do końca ulicy,też jest, do samego lasu, tylko obok mnie te płyty i w tym roku doczytałam sie w lokalnej prasie że będa robili nasza ulce, jezu jak ja sie cieszyłam...... no i w maju przyszli...połatali dziury w asfalcie, zalali resztką asfaltu te najbardziej wystające krawedzie płyt obok mnie... i tyle , aha i w lokalnej prasie napisali że "zrobili remont nawierzchni" - koń by sie uśmiał, bo my dalej do siebie jedziemy jakby konno i ...patataj....patataj.... tyle że troche mniej trzęsie ale..patataj...
mira 00:20, 14 lip 2013

Ale się nagapiłam, taki ład i porządek można by rzec - pięknie zarządzasz kolorami

a mam pytanie czy ten przetacznik christa - niezwykle fotogeniczny wart jest zachodu ? jak to wg Twojej oceny

bo są rośliny fotogeniczne i nie takie cuda dlatego pytam bo przetaczniki lubiee

pozdrawiam
Anita1978 00:26, 14 lip 2013

Jak zwykle wszystko na medal!
Madzenka 00:31, 14 lip 2013

Domi napisał(a)
Marzenko, ja dopiero teraz zauważyłam na ostatnich fotkach, że masz nawet wykulkowane ogrodzenie od ulicy! Na każdym słupku jest kulka?

Domi te kullki to mi sen z oczu spędzają... Nie cierpię ich...
Madzenka 00:33, 14 lip 2013

Bogdzia napisał(a)

A chodnika nie będzie?

Bożenko to droga wśród działek siedliskowych, rolnicza.... Ciagnikiem wszędzie dojadę
Chodnika nie będzie
Madzenka 00:33, 14 lip 2013

Konstancja30 napisał(a)

no to czym ja karmisz bo ja tez tak kcem ... uwielbiam ten jej łebek wystawiony jak peryskop statku podwodnego ... ... w jakiejś bajce był tez taki sympatyczny zwierzak ... wystawiał tak łebek ... czekaj to struś chiba był

Iza wszystko standardowo tym samym nawozem na A lub F sypie. Raczej na A