Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Luki 21:18, 28 wrz 2013

za późno kupiłem pięcioklapowy, ale dostałem tylko w okolicy małe sadzonki po jednym pędzie, a wycenione jak za cały krzew, ale co zrobić już posadze. Wprawe w wyrywaniu pnączy mam w najgorszym przypadku
21:20, 28 wrz 2013
leszczyne wywal mówia ze jest siedliskiem dla kleszczy

maliny do dobry pomysł jak sie ma miejsce
Madzenka 21:21, 28 wrz 2013

AlKa napisał(a)
Kawał roboty Marzenka skąd tyle siły w jednej osóbce, a Miskanty giganty

Nawet nie wiesz jak mi było przyjemnie tak szaleć w ogrodzie. Cały tygodniowy stres wyparowuje z każdym machnięciem łopatą

I pomyśleć, źe te miskanty sadziłam w czerwcu 2012 potfory
Madzenka 21:22, 28 wrz 2013

eee_taam napisał(a)
leszczyne wywal mówia ze jest siedliskiem dla kleszczy

maliny do dobry pomysł jak sie ma miejsce

Nigdy w życiu - turecka. - prowadzona na pniu piekna bordowa przez cały sezon konweniuje z perukowcem. Mam nadzieję, ze w przyszlym roku będę wreszcie mogła pokazac moja przechowalnio-warzywniako-maliniak
Madzenka 21:23, 28 wrz 2013

Luki napisał(a)
za późno kupiłem pięcioklapowy, ale dostałem tylko w okolicy małe sadzonki po jednym pędzie, a wycenione jak za cały krzew, ale co zrobić już posadze. Wprawe w wyrywaniu pnączy mam w najgorszym przypadku

Ja teź kupowalam malutkie. Tylko że on potfornie szybko rosnie ładniejszy jest trójklapowy, taki idealny. Wymienię kiedyś
21:24, 28 wrz 2013
nie 100% .......a ja pewnie 60% tegorocznego planu wykonałam....najpierw zima w maju ..potem deszcze w czerwcu...susza w sierpniu ....to jednak ten Wrocłam ma lepsza pogodę ....u mnie dziś sie ziemia od łopaty nie odklejała to prace ogrodowe zostały przesuniete na wiosnę ......pazdziernik m-cem cebul i koniec na tym
Madzenka 21:25, 28 wrz 2013

Slawko napisał(a)
Jezuniu... no to się dziś napracowałaś! Ja w ogrodzie tylko rano byłem pooglądać sobie jak się mają moje perełki... a potem sprzątanie domu, bo w poniedziałek już wyjeżdżam do Krakowa... nie będę już tak często do Was zaglądał ale nie martwcie się, zapomnieć o Was, nie zapomnę... Pozdrawiam

P.S. Widzę, że chyba bergenie zostały, co?

Sławko piekne studenckie życie zaczynasz w najpiekniejszym mieście Zazdraszczam tego okresu w życiu nie zapominaj o nas!
Madzenka 21:26, 28 wrz 2013

eee_taam napisał(a)
nie 100% .......a ja pewnie 60% tegorocznego planu wykonałam....najpierw zima w maju ..potem deszcze w czerwcu...susza w sierpniu ....to jednak ten Wrocłam ma lepsza pogodę ....u mnie dziś sie ziemia od łopaty nie odklejała to prace ogrodowe zostały przesuniete na wiosnę ......pazdziernik m-cem cebul i koniec na tym

U mnie było tak mokro, że z taka łatwością już dawno się nie przesadzało..
yolka 21:27, 28 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)

Ja teź kupowalam malutkie. Tylko że on potfornie szybko rosnie ładniejszy jest trójklapowy, taki idealny. Wymienię kiedyś
Tak, Trójkalapowy ładniejszy, układa sie jak dachówka na budynku
Madzenka 21:29, 28 wrz 2013

Kasiek napisał(a)
Marzenko ogrod niesamowity,mowi sam za siebie I tez potwierdzam,ze oprocz ogrodu ,uczymy sie tu wielu innych pozytywnych rzeczy Jak sobie przypomne moje poczatki z fotkami...eee juz nie pamietam I to wlasnie nasza Marzenka duzo mi pomogla

Kasiu co to forum robi z ludzi ogrodomaniaków