(to słowo zasłyszane w reklamie ale dobrze pasuje)
szukam nazwy zawilców twoich ...bo gdzieś podawałaś ale nie mogę znależć .....ale czytam ze zamierzasz je zabrać ....dlaczego eksmisja??? bo ja myslę je u siebie wmontować....no i pocieszajace sa przetacznki ...no to tez muszę nabyc skoro do teraz mają kolorek
Moje brzozy też w tym roku mają plamy na liściach. Nadmiar wody im również zaszkodził. U mnie wszystkie brzozy miały być long trunk... A jak wyszło widac na zdjęciu... oprotestowałam dzisiaj M bo miał mi tę wysoką przyciąć aby trochę były bardziej proporcjonalne.... Ale się lenił!!!!
ja mam maliny jeszcze do teraz owocujace ..po przymrozkach scinam krzaki ...a wiosną ograniczam im miejsce ...czyli wykopuje nadmierne krzaki ......strasznie sie zozłarza ziemią
Na tym zdjęciu po bokach rosną silberfeder a w środku 3 grose fontaine.... Wiosną zmienią miejsca a ML pójdą na inna rabatę. Polecam grosse fontaine bo ma ładniejszy pokrój - lekko zwisa, czego nie widać na zdjeciu z powodu ML.
Ja się zbroiłam na dzisiejszy dzień od tygodnia ladowałam akumalatorki
Z tymi czosnkami to sobie dałm popalić. W przyszłym roku zebrinusy przesadzam... Ale postanowiłam w to miejsce wsadzić czosnki... I sadziłam je w doniczch.... Masakra!!!
I chciałam ogłosić, że plan przesadzania jesiennego wykonałam w 100%
Jeszcze tylko kosodrzewiny z hostowiska muszę wkopać... Dumam czy przed płot czy w innym miejscu...