Ja swoją bardzo drastycznie tnę co roku wiosną, dokładnie tak jak na trzecim filmiku, a teraz kulkuję Formuję jakbym bukszpany ciął i do jesieni odrasta ładnie
Danusiu wątek o lawendzie to 35 stron - przeczytać aby uzyskać potrzebne informacje ......wolę szybko wygooglać.... Nie wiem jak takie artykuły wyszukać.... wyzruca mi tylko wątki
Czy mogłabyś artykuły urozmaicić filmami w Twoim wykonaniu, do mnie przemaiwa obraz, słowo gorzej...
Oglądam (to odpowiednie określenie) często wątki tematyczne i poza zdjęciami niewiele w nich informacji merytorycznych. Wybaczcie forumowicze, ale więcej gadamy i wklejamy artystycznych zdjęć niż porad ogrodniczych.... Wczoraj czytałam wątek o przetacznikach i nic.... same zdjęcia. Informacje jak się rozrastają otrzymałam od Asc.
A ja od 10 lat popełniam błędy z lawenda i wreszcie chciałabym ją mieć piękną nie tylko w ciągu pierwszych dwóch ale ale i przez kilka następnych.
Cieszę się tym momentem.... za kilka lat będą mnie stare rośliny drażnić.... i będę wykopywać i odmładzać. Za rok ogród będzie najładniejszy A potem znów pod górkę..