Ps. Gryps na dzisiaj - ilosć zamówionych cebul dzielimy przez 100 i dzielimy się tą informacją ze współpracownikami.
Zatem skoro posadziłam marne 2O cebule to przecież żadne ajwaj..... I kolejne 2 dojdą w tym tygodniu.....
Marzenka grypsujemy Ja tylko 1 cebulę posadziłam a kopania było....aaaaa
pozwól Marzenko że się podzielę domowymi kataklizmami bo tez się mam czym pochwalić.. u nas na mokro idzie fala uderzeniowa....
na początek kran u syna w łazience zaczął ciec..przyszedł hydraulik wziął kaskę ale....głowice ukręcił nowy kran kilka dni później miał źle uszczelkę założona i znów ciekło...partacze choler..
w tzw międzyczasie zmywarka się zdecydowała odpocząć od nas...wzięła się i zepsuła... 2 naprawy - 3 tygodnie mycia stosów garów w zlewie i 3-ci raz się skichała na poważnie...spalając sobie płytę główną...smrodek był uroczy
koszt napraw prawie = cenie nowej - a my...jedziemy po nowa....a ja ...na bogato z kosztami wodno-kanalizacyjnymi tej jesieni
2 dni później.... w czasie montażu "spec" coś naruszył i z szafki pod zlewem woda mi zaczęła wypływać uroczo na stópki ...
nie muszę opisywać rozmiaru mojej rozpaczy...
Marzenko - macham i pragnę zameldować, żem jest na bieżąco.... oj dziw nad dziwy... Gusiarz na bieżąco - niemożliwościowe.
Sadziłam cebulkowe... ale jeszcze mi troszkę zostało
Dla mnie sam wariant biel i czarny to za monotonnie, u mnie obowiązkowo do tego róź, zatem polecam agelique, zwłaszcza że to są pelne późne tulipany. Nie wiem jakie posadziłaś białe, być może będą kwitnąć w innym terminie.