Na razie to tylko tak se poczytuję i oglądam. "Odkryłam" Twój cudowny ogród dzięki podpowiedzi pewnej super dziewczyny A już nie mogę się doczekać weekendu - skoro wtedy będą fotki
Anek a 20 z ubiegłego roku? Przecieź ty wiosnę w Polsce zaczynasz szałem krokusowym!!! Na ktory dzień marca w tym roku stawiamy? Chyba w lutym zaczniesz wiosnę w 2014?
Przede wszystkim wizja lokalna ogrodniczek w keukenhoff spowdowała debiut cebulkowy na Twoim areale czyli wysoki współczynnik korelacji pearsona pomiędzy moimi podrózami a twoim ogrodem Zważywszy na fakt premiery zielonej geometrii może pozowolić na wysnucie teorii, z wysokim poziomem ufności, że ogrodniczka zmienia upodobania z łuków na kjuby !
Model ekonometryczny wskazuje również, że następuje znamiennie statyczyny odwrót od iglaków w kierunku grabów i bukszpanów
Statystycy wybaczcie ja się zajmuję marketingiem a egzamin ze statystyki mialam na II roku..... A teraz moja corka jest na I roku.... ale Iza sprowokowla przypominając dyskusje wielopoziomowe ...