Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

ewa004 20:19, 24 paź 2013

malkul napisał(a)

Cholera muszę wolniej czytać bo przeczytałam na pe..sie.

Głodnemu chleb na myśli
Konstancja30 22:07, 24 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)

Przede wszystkim wizja lokalna ogrodniczek w keukenhoff spowdowała debiut cebulkowy na Twoim areale czyli wysoki współczynnik korelacji pearsona pomiędzy moimi podrózami a twoim ogrodem Zważywszy na fakt premiery zielonej geometrii może pozowolić na wysnucie teorii, z wysokim poziomem ufności, że ogrodniczka zmienia upodobania z łuków na kjuby !
Model ekonometryczny wskazuje również, że następuje znamiennie statyczyny odwrót od iglaków w kierunku grabów i bukszpanów

Statystycy wybaczcie ja się zajmuję marketingiem a egzamin ze statystyki mialam na II roku..... A teraz moja corka jest na I roku.... ale Iza sprowokowla przypominając dyskusje wielopoziomowe ...

nie znam tego peasona ale pomiędzy Twoim ogrodem a moimi snami też jest ...
ogrodniczka z dziką pasją likwiduje wszelkie krągłości (tak w ogrodzie jak na sobie ... z większym sukcesem w tym pierwszym ... i to zdecydowanie wpływ ogrodniczki w rózowych gumakach ... gdyby 5 lat temu ktoś mi powiedział, ze zrobię sobie kwadratowe rabaty ... od lenijki ... uznałabym takiego za człeka w obłędzie i uciekła ...
z grabami i bukszpanami też się zgadza ... choć model ekonometryczny dla mnie może być wszystkim włącznie z rośliną ...
miałam statystykę jeden semestr ... miałam z niej jakieś 5 ... siedział obok bardzo miły ... rozumiejący to coś na "s" młodzieniec ... jak widać jego trud się zwrócił ... skoro nawet na forum zaistniałam statystycznie ...

Madżenko ... cebulki przyszły ... joooopi ... jutro część wyląduje w niezapominajkach ... część w różance ... reszta musi poczekać ... bo w łikend wybywam ...
buziak

makkasia 22:34, 24 paź 2013

Marzenko ja nie wiem czy ta pompa Ci wysiadła czy nie ale i tak się trzymaj
a jeśli chodzi o statystykę i rachunek to tylko to z matmy było dla mnie zrozumiałe i logiczne
macham
Milka 06:53, 25 paź 2013

Marzenko witam na rannej kawie
kwiatholandii 07:25, 25 paź 2013

marzena 09:00, 25 paź 2013

nowych obrazków niet...
wpadnę jak będą aktualne
Tusiala 11:11, 25 paź 2013

Marzenka obiecała nowe w weekend porobić Mimo, że ich nie ma to i tak wpadam poczytać
Madzenka 12:15, 25 paź 2013

ana_art napisał(a)
Madżen pompa Ci też wtedy padła????

Nom własnie wymieniamy na nową.
Programator wcześniej prawdopodobnie od zwarć elektrycznych padł. Własnie panowie montują nową.
Uffff Bogu dzięki za ubezpieczenie.
Madzenka 12:19, 25 paź 2013

Konstancja30 napisał(a)

nie znam tego peasona ale pomiędzy Twoim ogrodem a moimi snami też jest ...
ogrodniczka z dziką pasją likwiduje wszelkie krągłości (tak w ogrodzie jak na sobie ... z większym sukcesem w tym pierwszym ... i to zdecydowanie wpływ ogrodniczki w rózowych gumakach ... gdyby 5 lat temu ktoś mi powiedział, ze zrobię sobie kwadratowe rabaty ... od lenijki ... uznałabym takiego za człeka w obłędzie i uciekła ...
z grabami i bukszpanami też się zgadza ... choć model ekonometryczny dla mnie może być wszystkim włącznie z rośliną ...
miałam statystykę jeden semestr ... miałam z niej jakieś 5 ... siedział obok bardzo miły ... rozumiejący to coś na "s" młodzieniec ... jak widać jego trud się zwrócił ... skoro nawet na forum zaistniałam statystycznie ...

Madżenko ... cebulki przyszły ... joooopi ... jutro część wyląduje w niezapominajkach ... część w różance ... reszta musi poczekać ... bo w łikend wybywam ...
buziak

Moje cebulki też dzisiaj dojcechaly, tzn wyciągnęlam je z paczkomatu. I tutaj zong... Stala blondynka z 10 min przed paczkomatem jak mu zapłacić gotówką skoro on miał tylko czytnik karty kredytowej.... Ale siem udało i polubiłam te żólte szafki i już mnie żaden kurier nie będzie nękał, żądał gotówki, dzwonił 15 razy
Madzenka 12:20, 25 paź 2013

Tusiala napisał(a)
Marzenka obiecała nowe w weekend porobić Mimo, że ich nie ma to i tak wpadam poczytać

Ja jak zawisza zrobię