Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Sebek 16:54, 26 paź 2013

Kocham Twoje wnętrza - jednak mój wymarzony dom, który już sobie wymyśliłem będzie wyglądać nieco inaczej Ale ogród zimowy będzie mieć Tak w ogóle to widzę, że Ciebie też wzięło w tym roku na turkusowe poduszki
Ale nowe dekoracje przed drzwiami powalają, te wysokie donice są boskie Jak możesz wyślij mi na PW namiar na nie - bo pamiętam, że były kupione na wyprzedaży w świetnej cenie - napiszę list do Mikołaja, najwyżej dłużej zaczekam, bo pod choinkę i tak się nie zmieszczą
Loosiuu 17:16, 26 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko, nie obraź się, ale te cztery zebrinusy z tego miejsca bym wyciepał i wsadził coś niższego. Choćby Frosted Curls w nawiązaniu do klombu obok, albo jakieś niziutkie krzewy do 20-30 cm wysokości max. Te miskanty jakoś tu nie pasują. Nie miałem odwagi powiedzieć wcześniej, ale teraz się zebrałem
Żywopłot grabowy cudny!
Madzenka 17:20, 26 paź 2013

Zebrinusy zostaną wymienione na gracimillusy, miskanty jednak tu będą
Madzenka 17:20, 26 paź 2013

Sebek napisał(a)
Kocham Twoje wnętrza - jednak mój wymarzony dom, który już sobie wymyśliłem będzie wyglądać nieco inaczej Ale ogród zimowy będzie mieć Tak w ogóle to widzę, że Ciebie też wzięło w tym roku na turkusowe poduszki
Ale nowe dekoracje przed drzwiami powalają, te wysokie donice są boskie Jak możesz wyślij mi na PW namiar na nie - bo pamiętam, że były kupione na wyprzedaży w świetnej cenie - napiszę list do Mikołaja, najwyżej dłużej zaczekam, bo pod choinkę i tak się nie zmieszczą

Sebciu poszukam i jutro przesle namiary. Gdyby mnie skleroza dopadła przypomnij się
Loosiuu 17:28, 26 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)
Zebrinusy zostaną wymienione na gracimillusy, miskanty jednak tu będą

A może 'Morning Light'?
Agania 17:33, 26 paź 2013

Marzenko witam, Cię po raz pierwszy na ogrodowisku, widzę,że burzowe zmiany u Ciebie, nie będę Ci
nic proponować, ale życzę Ci powodzenia i radości ze zmian ale fantastycznie masz
yolka 17:34, 26 paź 2013

Jesień u Ciebie bajkowa
polinka 17:43, 26 paź 2013

Ale kolorowo jeszcze masz i róże przepięknie kwitną A tych wielkoludnych bambusów zazraszczam straszliwie ( oczywiście pozytywnie) Muszę znależć u mnie jakieś mądre rozwiązanie na pomieszczenie dla nich
Borbetka 17:49, 26 paź 2013

Dzięki Marzenko za wpis u mnie o śliwach. Szukam u Ciebie pomysłów na kulki na kijku .
A .. i jeszcze chciałam zapytać, czy carexy Evergold masz w słońcu? Zastanawiam się czy moich nie przesadzić.
Urszulla 18:20, 26 paź 2013

Jesienna odsłona Twojego ogrodu mi się bardzo podoba