Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Mala_Mi 19:10, 26 paź 2013

Kurcze.. Twoje trawy jeszcze zielone....... a moje całe już suche... i co mi teraz po +20 jak -6 swoje zmarnowało.....
Ja powiążę w terminie późniejszym, na razie czasu mi brak na pilniejsze rzeczy .. z tego powodu mam złu humor...... z planu na dziś nawet 10 % nie dziabnęłam...
Nawet nie mam ochoty na forum
Gabisia 19:42, 26 paź 2013

Mnie jak zwykle żywopłocik grabowy rozwala
Madżenko please, dużo zdjęć tego żywopłotu dawaj, bo chciałam poobserwować czy liście rzeczywiście zimą zostają, jak wygląda ośnieżony, kiedy następuje ten moment, że stare liście spadają a nowe rosną.
Bambusy w domku cudownie się prezentują i osłaniają od ciekawskich.
Cudnie w Twoim ogrodzie...
Fajny rodzinny widoczek nam zapodałaś: Madzenka snopowiązałka, Adaś kosi w słuchawkach (z muzyczką?) a psiak-wykidajło pilnuje bramy z groźną minką, żeby pańci nikt nie nachodził
Madziarzeszow 19:51, 26 paź 2013

Trawy cudne i powiązane , różyczki cieszą jeszcze oko , a klon chyba zapomniał , że to jego pora
baraga1904 20:01, 26 paź 2013

...Madżen, cudnie...ogród w jesiennych i dekor jesienny...o wnętrzach nie wspomnę... a mój klon całkiem łysy...ani listeczka....
ana_art 21:36, 26 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)

[

Wszystko jest obłędnie piękne, obłędnie i ogród i pogoda. U nas tak dobrze nie było, myślałam że też sosze trawę ale padało...
Powiedz mi, trawa przed zebrinusem to carex evergold? Mam i planuje przesadzić na brzeg rabaty właśnie
Magda70 22:01, 26 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)
Wpadam wstawić zdjęcia i zmykam Pozdrawiam w ten słoneczny dzień wszystkich zaglądających

Wiązanie trawek

ach...jak to bosko wygląda!!! Luuubię to
Kondzio 22:03, 26 paź 2013

Marzenko dziękuje za sesje zdjęciową jest zaje.......a hi hi hi hi buziaki hi hi hi hi
malgorzata_s... 22:06, 26 paź 2013

Nowe fryzurki trawek w koński ogon superowe
Luki 22:32, 26 paź 2013

Jesień dla twojego ogrodu nie straszna, cały czas wygląda cudownie, powiązane trawki fajnie wyglądają.
Tak czytam sobie w wolnej chwili Twój pierwszy wątek.... strasznie dużo ciekawych rzeczy się dowiedziałem i znalazłem. Plantacją bukszpanów jestem i zachwycony i załamany, u mnie takie buksiki co najmniej 50zł, a tu taka świetna cena, a kulki koniecznie potrzebne, szykuje się mała rewolucja wiosną.
Ogród zimowy i bambusy tworzą niesamowity efekt we wnętrzu domu.... uwielbiam. Jak znajdziesz ten namiar na szare donice dla Sebka to ja też bardzo poprosze Takie nie ogrodowe pytanko.. co to za kulo-pufa czy krzesełko za barcelonkami w ogrodzie zimowym... cudowne chyba też pomarańczowa w szybie się odbija??
Madzenka 22:56, 26 paź 2013

agniecha973 napisał(a)
Bardzo ładnie wyszło zestawienie kolorów dekoracji jesiennych. Ciemne donice z tym złotym żółtym i pomarańczen super się prezentują.

U nas też pięknie, zmykam znowy na dwór. Nakarmiłam towarzystwo, koniec siedzenia

Te kolory skopiowałam od Gabisi