Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

wiunia 19:34, 16 lis 2013

Marzenko wpadłam nadrobić zaległości i pozdrawiam serdecznie
Rench 21:52, 16 lis 2013

Kurdile,jak Ty pracujesz nad formą
Ja też musze zacząć kondycję trenować
Rench 21:52, 16 lis 2013

gierczusia 22:14, 16 lis 2013

Rench napisał(a)

Boźeszzzzz , a moja forma to jak od starej babcinki dwa dni przed śmiecią
gierczusia 22:17, 16 lis 2013

asc napisał(a)
wczoraj nie poszłam ćwiczyć, bo kopanie szklarni mnie zmogło... uznałam, że wystarczy tego ..

Kaźdy jak widzę szlifuje formę jak może ... Ja dziś miałam bieg po giełdzie ... A Anka kopanie szklarni ... Mięsniory będziem mieć jak szwarceneger

Buziam Madzen
Zielona 22:48, 16 lis 2013

Marzenko. W moim pseudoogrodzie mam 7 sztuk hortensji ogrodowych uratowanych po Wielkanocy przed "śmiercią" w kościelnym śmietniku. (były ozdobą Grobu Pańskiego w czasie Świąt) Rok temu były mizerne, bo kwiaty obcięłam po Wielkanocy i już nie kwitły. Zimą zmarzły, ale w tym roku ładnie odbiły. Myślisz, że słomiana mata jest dla nich lepsza na zimę niż biała włóknina? Względy estetyczne u mnie jeszcze nie mają znaczenia. Ale wolę zapytać o radę, zanim je okryję. Może zakwitną w przyszłym roku... Dowiem się, która jaki ma kolor, bo były różne
ana_art 22:57, 16 lis 2013

Zielona napisał(a)
Marzenko. W moim pseudoogrodzie mam 7 sztuk hortensji ogrodowych uratowanych po Wielkanocy przed "śmiercią" w kościelnym śmietniku. (były ozdobą Grobu Pańskiego w czasie Świąt) Rok temu były mizerne, bo kwiaty obcięłam po Wielkanocy i już nie kwitły. Zimą zmarzły, ale w tym roku ładnie odbiły. Myślisz, że słomiana mata jest dla nich lepsza na zimę niż biała włóknina? Względy estetyczne u mnie jeszcze nie mają znaczenia. Ale wolę zapytać o radę, zanim je okryję. Może zakwitną w przyszłym roku... Dowiem się, która jaki ma kolor, bo były różne
wg mnie mata byłaby lepsza
Zielona 23:13, 16 lis 2013

ana_art napisał(a)
wg mnie mata byłaby lepsza

A dostęp do światła nie ma znaczenia? Jeśli pytanie z tych średniomądrych, to wybaczcie...
Marzena pewnie pisała o tym, jak okrywa matą i dlaczego, ale nie mam siły kopać w tym celu w ubiegłorocznych postach... dlatego pytam...
Matka 23:17, 16 lis 2013

dzięki Madżen...za wiadomość o hortensjach...ale jak będzie okrywać swoje daj znać bo móiłaś że pokażesz u siebie jak je opatulasZa ja mam 2 młode tegoroczne
Matka 23:18, 16 lis 2013

...coś czytam o wyrabianiu mięśni...o ile czytam w temacie...bo szumi mi w głowie...ja też wyrabiałam paluchy...od drucików...sweterki robięmoże kto chce?robię takie ...przykusawe