Ja w zeszłym roku juz te maty od Marzenki " zgapiłam " teraz dokupilam w Nomi kolejne dwie . Okrywam nimi róże pnące, powojniki które rosną przy bariece od schodów i duże donice z wielkim powojnikiem na tarasie. Hortensje okrywam agrowłukniną i podwiązuje, chociaz mata może lepiej wyglądać , ale z drugiej strony jest mniej elastyczna.
Madżen.. ja też na wątkach nieobrobiona, i coś z pogodą nie halo, bo mi łeb nawala jak nie hrabinie... rano ledwo sie zwlekam z wyrka.... wczoraj nie poszłam ćwiczyć, bo kopanie szklarni mnie zmogło... uznałam, że wystarczy tego ..
Oj tak u mnie w pracy w piątek mnóstwo osób cierpiało... Ja już lepiej od wczoraj
Ale dzisiaj nie ma mocnych wygonić mnie na ogród a oprysk potesem muszę po całości zrobić,......
IPO zalecił bukszpany i trawnik oprsykać.... Nie chce mi się kednak wychodzić....
Marzenko, plany na weekend, jak zwykle u ciebie...bogate
do wiosny mi nie śpieszno, ale dziś sie podłamałam, wróciły nornice po nastu latach i narozrabiały, że hej!!
Irenko chyba czytałam że trzeba kupić granulki jak dla ślimakow i podrzucić im do otworów, poszukam w necie, bo też mam jedną....
Wisoną przywiozę ci roślinę od teściowej, ktora je odstrasza