To Rosjanie się wycofali z prognoz bardzo ostrej zimy. Tylko jeśli nawet bedzie łagodna a tak długa jak ostatnia to ja wole po staremu , czyli normalne zimy i normalne lata, czasem ostrzejsze ale o swojej porze.Miłego dnia.
Ja chcę normalną ale krótką bo ostatnia dała popalić a za zimą nie przepadam... z ciepłolubnych jestem
Marzenko u mnie limlajtki pierwszy sezon i tak się zastanawiam nad okryciem lub kopczykami hmm okrywać czy nie ?
Wg norweskiej za tydzień będzie zaczynał prószyć śnieżek u nas. Kto ma jeszcze górę przewrócić w ogrodzie w tym roku to nich się spręża.
Pytasz Marzenko o pogodę u nas - jest cudownie, ciepełko i słoneczko. Bari był na spacerku.
Patrzac na mojego kota wcale nie chce mi sie wierzyc zeby zima byla lagodna Zrobila sie gruuuba, w pelnym tego slowa znaczeniu Chociaz z drugiej strony, patrzac na drzewa, maja jeszcze tyle lisci na sobie Zobaczymy. Napewno zbliza sie snieg, juz powietrze pachnie nim.
Dzięki, Marzena! Skopiowałam rady do pliku pod nazwą. "Złote rady Marzeny" Wczoraj zwoziłam z ogrodu 4 worki torfu kwaśnego kupionego nadprogramowo. Martwiłam się, bo do wiosny i tak by nie utrzymał właściwości... ale... Jak dobrze, że go mam już wiem, gdzie będzie przydatny.
Dziękuję za szczegółową instrukcję obsługi Będę podglądać u Ciebie, więc jeśli możesz, rzuć wiosną hasło "ściągamy matę" "ściągamy agro" Będę czekała na te komendy
Witam się Marzenko po długiej nieobecności pismo,obazkowe tylko troszkę przejrzałam.... Ogrodowisko strasznie się rozrosło nie sposób nadrobić zaległości, ale przd na,i zima więc mam czas....