Na Wp dzisiaj też wieszczyli łagodną zimę Ja czuję, że będzie snieżnie ale ciepło i krótko jakos mi od początku nie pasowały te rosyjskie prognozy pogody Zawsze mnie ciągnęlo na zachód
Laurowiśnie lubią płatać niespodzianki... Ja się ich uczę dopiero w tym ogrodzie od 2 lat... Kilka porazek juz zaliczyłam - chyba z 10 szt wymienialam po pierwszej ekstremalnej zimie....
nuda Pani, nuda.... ale z drugiej strony doskonale Cię rozumiem, NIE LUBIĘ jesieni i zimy w ogrodzi i dla mnie jest nudna, wiosna każde źdźblo mnie zchwyca. uwierz że twoj ogród nawet jesienią nudny nie jest a czy mnie oczy mylą czy dodałaś czerwone sznurki na zebrinusach?
Aniu dokładnie tak - musi być krystaliczny - uświadomiła mnie Wieloszka. Ja wyżebrałam od Wieloszki
Kalisop lub Kalisol yara inne są granulowane i się nie rozpuszczają, natomiast krystaliczne w 3 sekundy rozpuszczają się w zimnej wodzie.
Pewnie dostaniesz w centrach zaopatrywania ogrodnictwa w workach 25 kg..... Na mój ogrod zużyłam w sobotę ok 30g...... W necie też możesz zamówić, najtańsze worki 25 kg są po ponad 80 zł a wystarczy na kilka hektarów ogrodu....
Dodałam czerwone sznurki ostatnio jakaś zła energia wokół mnie krążyła Spostrzegawcza jesteś
Reszta sznurków jest wykorzystana do związania chochołow i mat, muszę się do nich dobrać w następny weekend, przecież teraz odliczamy czas do Bożego Narodzenia
Aniu ja nigdy nie lubiłam jesieni, nigdy przenigdy.... A wiosnę uwielbiam!!! Chyba bardziej niż lato...
Aga chyba pisałam w poprzedni weekend... Poszukam..
Przycięlam moja umbrelkę pierwszy raz i od razu się zagęściła, zaczeła lepiej rosnąć. Ania Lecę w kulki pokazywala zdjęcia umbrellek z Rybinka cudownie ciętych w kulki. Na gardenbuilders.uk znajdziesz projekt z takimi wlaśnie strzyzonymi umbrelkami. Po prostu cudo.