Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 20:37, 05 gru 2013

Oj zalatana i to bardzo..... dużo zmian u mnie w firmie, bardzo pozytywnych ale roboty mam tyle, ze mi zdrowie odmawia posłuszeństwa. Zmierzam doładować bateryjki w sobotę na giełdzie z dziewczynami a potem we wtorek na wiankowaniu u mnie. W ogóle mam wyjazdowi-rozrywkowy tydzień...ale zapowiada się mega przyjemnie

Zielona 21:08, 05 gru 2013

Madżen - napisałam u Izy, ale powtórzę u Ciebie. W kwestii zawieszek świątecznych i nie tylko ja stosuję doskonałe przejrzyste maleńkie haczyki, ktore kleisz to wnęki okiennej a po świętach ściągasz lub zostawiasz. U mnie kleję na kominku, żeby zamocować skarpety Dzieciom. Ściągam bez żadnego problemu. Chcesz fotki? Namiary?
Magda70 22:13, 05 gru 2013

Ja poproszę
Bogdzia 22:16, 05 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
Oj zalatana i to bardzo..... dużo zmian u mnie w firmie, bardzo pozytywnych ale roboty mam tyle, ze mi zdrowie odmawia posłuszeństwa. Zmierzam doładować bateryjki w sobotę na giełdzie z dziewczynami a potem we wtorek na wiankowaniu u mnie. W ogóle mam wyjazdowi-rozrywkowy tydzień...ale zapowiada się mega przyjemnie

[/quote

Fajnie ze tyle przyjemności Cię czeka. Pozdrówka.
alinak 23:10, 05 gru 2013

Marzena ja odliczam już do spotkania . jak sobie oglądnęłam wspominkowo wątek z czarnej góry to w głowie mi się zakręciło . ale obiecuję ..teraz będę już poważna.
nie zapracuj się kochana na amen , bo jeszcze święta trzeba przygotować.
Madzenka 06:43, 06 gru 2013

Zielona haczyki będę szukać.....
Magda oj wieje, wieje....
Bogdzia tylko przyjemności trzymają mnie przy żcyiu i wizja preznetu gwiazdkowego
Alinko nawet nie próbuj być poważna!!! Twoj smiech jest energetyzujący. Coś na myślenie o świętach nie mam na razie czasu.... Gdyby nie O to bym znad komputera służbowego głowy nie podnosiła... M na razie nic nie mówi....liczy że w okolicy końca roku się uspokoi sytuacja

Qurcze tak dmucha, że dom mi odfrunie. Ciemno nawet nie wiem czy drzewka nie ucierpialy......
Bojam sie ... Mam wiatrofobię......
Siedzę przy zgaszonym świetle bo jak zwykle czujniki wiatru podniosly żaluje do góry aby ich nie polamało.... Żywopłot cisowy za niski i ja w szlafroczku jak na patelni na widoku dla sąsiadów....
Idę podłożyć prezenty rodzince na mikołaja i zmykam do pracy....
AlKa 07:19, 06 gru 2013

Czyli Mikołaja nie zwialo i prezenty dotarły
Magda70 08:48, 06 gru 2013

U nas prądu jednak nie było w nocy,
I wiało...delikatnie rzecz ujmując...bardzo delikatnie..
i grad walił...
i zaspaliśmy...bo całą noc nie spaliśmy a nad ranem udało się zasnąć ale na krótko bo juz wstawać należało.

Dobra spadam popracować..może nie zasnę.
monitka 09:02, 06 gru 2013

Madżenko łączę się w bólu ja też mam wiatrofobię i podbną wizję dachu jak ty. Mam ścianę szczytową od zachodu i zawsze mam wrażenie że mi dach odfrunie...Nie muszę mówić że rodzina ma ze mnie niezly ubaw
Teraz u nas już spokojnie Mam nadzieję że u siostry wszystko ok. W mieście nie było najgorzej ale i tak parę drzew powaliło i kilka samochodów ucierpiało.
Milka 09:02, 06 gru 2013

Marzenko, póki co odpuszczam sobie giełdę...masakra z tym huraganem,