Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 21:14, 08 gru 2013

monitka napisał(a)
Śledziami was w przedszkolu karmili? u mnie takich smakołyków nie było moja trauma to zupy mleczne...A rybki to lubię w każdej postaci ale gravlaxa nie robiłam chociaż od jakiegoś czasu się przymierzam. Z tego przepisu co podałaś eM robi?
Dekoracje śliczne

Oj tak karmili.... Dopiero niedawno sobie uświadomiłam skąd mam ten uraz w podświadomości do śledzi.... Ale M obiecał, że kiedyś wybierzemy sie do Skandynawii to sie nauczę je jeść
Kaszę mannę zamiast zup uwielbiałam do 7 roku życia, mleko piłam hektolitrami zamiast wody
Madzenka 21:15, 08 gru 2013

Gabi i Małgosiu świeta tuż tuż
Luki 21:38, 08 gru 2013

Co za problem z oknami masz przecież podwójną fasade, a te w środku to się chyba nie brudzą? Dla sąsiadów przecież myć nie będziesz Mniejsze zawsze można szybko machnąć szmatką
Tym wędzonym pstragiem to tylko smaka robisz, będę musiał pozostać niestety przy stałej wersji
monteverde 21:47, 08 gru 2013

Mnie nie karmili śledziami lubię sledzie jak je sama przyrządzę, ale nie takie już gotowce ze sklepu Marzenko pozdrawiam z zasypanej Warmii
Madzenka 21:49, 08 gru 2013

monteverde napisał(a)
Mnie nie karmili śledziami lubię sledzie jak je sama przyrządzę, ale nie takie już gotowce ze sklepu Marzenko pozdrawiam z zasypanej Warmii

Aniu widzialam Twój bialy puch, wyślij mo go na święta
Madzenka 21:51, 08 gru 2013

Luki napisał(a)
Co za problem z oknami masz przecież podwójną fasade, a te w środku to się chyba nie brudzą? Dla sąsiadów przecież myć nie będziesz Mniejsze zawsze można szybko machnąć szmatką
Tym wędzonym pstragiem to tylko smaka robisz, będę musiał pozostać niestety przy stałej wersji

Wewnętrzne są umyte.... Zewnętrzne jesli pogoda pozowli pociągniemy karcherem, ale jęsli będzie zimno lub padać poczekają na lepszy czas. Jestem juz na takim etapie, że ważniejsze od czystych okien będzie pakowanie prezentów uwielbiam ten rytuał i nikomu nie pozwlam misternie pakować paczek
Madzenka 21:51, 08 gru 2013

Zmykam bo jednka pranie się samo nie złoży....
Zielona 21:58, 08 gru 2013

Konstancja30 napisał(a)

obrusy pominęłam w meldunku ... moje zwarte i gotowe czekają ...
lampki też dokupione ... mnie opętała myśl o girlandzie na schodach ... mocno opętała i mam nadzieję, że ja je opętam tą girlandą choć jak na razie mam połowę potrzebnej długości ... dlaczego w naszych sklepach uważa się zielony gruby łańcuch za girlandę ... ??? ... ja kcem taką z gałązek ...
co więcej ... ta choinka zwisająca od sufitu mocno nas intryguje ... i kto wie ? ... a nuż ...

Pozwalam sobie u Madżen, bo o choince z sufitu pisałam ja, a w sprawie girlandy na schody muszę napisać... no bo jak nie jak tak... Widziałaś girlany z Ikea? Najładniejsze, jakie widzialam w rozsądnych cenach! Bardzo naturalnie wyglądające, zielone, długie, na drucie - co roku oplatam nimi balustrady na schodach.
http://www.twojeinspiracje.com/smycka_sztuczna_girlanda_ikea,prod1120,l1.html?&podstrona=1&data=2010-12
Konstancja30 22:21, 08 gru 2013

Martuś u mnie nie ma Ikea ... ale girlandę mam nadzieję namierzyć ... właśnie podobną do tej ikeowskiej mam i ją uwielbiam ...
Zielona 22:27, 08 gru 2013

Konstancja30 napisał(a)
Martuś u mnie nie ma Ikea ... ale girlandę mam nadzieję namierzyć ... właśnie podobną do tej ikeowskiej mam i ją uwielbiam ...

uuu... nie wiedziałam... ale jestem przekonana, ze coś wymyślisz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies