Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Tess 16:25, 27 sty 2014

Bogdzia napisał(a)
To ja też gratuluję dwóch latek i 1780 zapisanych stron.

Mała korekta. To już trzeci wątek, zatem nie 1780, a 2780 stron.
Kto nie wierzy, niech zerknie na początek tego wątku:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3507-madzenie-ogrodnika-kiedys-tu?page=1

Gratki, Madżen
Margarete 16:35, 27 sty 2014

Ojejku 2781 stronka...........ho,ho...to juz coś...gratuluje Mandźen , własnie nadrobiłam ostatnie 20 stronek ......co tam.......migiem mi poszło bo i tematy fajne............. o liniejących i (niestety) nie liniejących futrzakach czytałam, o skalpelu i jego skutkcha, o planach ogrodowych też................... Izy- Konstancji nie pobije bo ona miszczyni słowa jest, ale podumowując twoją i moją od niedawna ( od marca ub roku) obecność na forum to nie wyobrażam sobie aby ciebie tu nie było, i twojego wątku....... .....pomijam walory estatyczne c u d o w n e g o ogrodu, ale ty sama swoja uśmiechniętą osoba tworzysz wokół siebie taki klimat że ...........ach
Ja tu zaglądam oczywiście po wiedzę i praktyczne porady, po inspiracje i dobre słowo, ale często zaglądam to po rozrywkę ....jak do klubokawiarni........ I za to wszystko wielkie dzieki !

Loosiuu 16:40, 27 sty 2014

Gratuluję baaaardzo owocnych 2 latek na forum
agam 16:45, 27 sty 2014

I ja też przyłączam się do gratulacji To mój ulubiony wątek i pogodynka Już nie muszę pogody w tv oglądać
A przy okazji zapytam o zmagania fitnesowe Czy przed skalpelem wyzwanie ćwiczyłaś turbo albo killera? Czy wyzwanie jest trudniejsze? Thanks
Kindzia 18:26, 27 sty 2014

Madżen...Ty wiesz, że ja Ci życzę wszystkiego co najlepsze na dalszej drodze...

A wiesz, że mi Twoje powiadomienia zeżarło?!!!
Pszczelarnia 18:43, 27 sty 2014

Marzeno, z podziękowaniami za Twoją obecność na Forum. Róża z kalendarza Redouté:

leon60 18:49, 27 sty 2014

Kolejnych wspaniałych lat na forum
Buziaki
Kondzio 18:52, 27 sty 2014

Ja tez sie przyłączam do gratulacji
Madzenka 19:55, 27 sty 2014

Hi hi ja zapomniałam o dwóch latakach na forum Dla mnie obecność TU jest tak oczywista jak zjedzenie śniadania codziennie rano. A musicie wiedzieć , że od dzieciństwa ma to we krwi dzięki mamie
Zatem nawet gdy jestem "zarobian i nieczasowa" to chociaż wpadne aby zerknąć co sie dzieje na forum. I nie przeżyłabym bez nadrobienia zaległości w weekend. Za 2013 rok miałam największą liczbe postów.....

Zatem dziękuję Wam za ten wspólnie spędzony czas, pelen sympatycznych ludzi i mnóstwa radości.

Życzę nam a w szczegolności SZEFOWEJ kolejnych wspólnych lat.
Madzenka 19:57, 27 sty 2014

Małgosiu, Bogdziu , Kondzio, Ola, Pszczółka, Agam, Kindzia, Łoosiu dziekuję, że jesteście na forum i dziękuję za życzenia