Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 18:18, 23 lip 2013

Meldunek pogodowy składam W cieniu u mnie w tej chwili 26 stopni

Nie oparłam się dzisiaj i pojechałam kupić miskanta.... Zamiast ML kupiłam gracimillusa (czy jak to się nazywa).... pomyliłam się..... muszę go tak posadzić aby nie wchodził na magnolię. Chyba zostawię jednego malutkiego kosaćca i dosadzę jeszcze kulę bukszpanową....
Czekam na dalsze wyniki głosowania..
Ponieważ powiadomień nie ma przedłużamy plebiscyt

Idę do Was...ale najpierw muszę się w tej siec bez powiadomień odnaleźć....
Gardenarium 18:21, 23 lip 2013

Ja się zastanawiam, ze nigdy mi się to nie stało, powiadomienia mam stale, ale psota ostatnio była w postaci wielkich zdjęć, co mi zablokowały dostęp do Ogrodowiska. Miałam stracha.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:23, 23 lip 2013

Słuchajcie, mam tak: ja sobie ostatnio myślałam, mam taki ogród za murem... kret się o nim nie dowie, nie ma takiej opcji... ale jakże się myliłam, przylazł chyba po asfalcie i kopie Jestem w depresji

Lepiej się z niczego nie cieszyć i o niczym nie myśleć, bo się stanie

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 18:26, 23 lip 2013

Gardenarium napisał(a)
Słuchajcie, mam tak: ja sobie ostatnio myślałam, mam taki ogród za murem... kret się o nim nie dowie, nie ma takiej opcji... ale jakże się myliłam, przylazł chyba po asfalcie i kopie Jestem w depresji

Lepiej się z niczego nie cieszyć i o niczym nie myśleć, bo się stanie

Danusiu czy wyrządził szkody? Czyżbyś miała opuchlaki?
Gardenarium 18:35, 23 lip 2013

Mam opuchlaki, chyba każdy je ma, już dziś podnióśł mi trawnik przy stawie, a zaczął od bramy, był dokoła dochodzi do stawu. Licze na pułapki i Witka w tym zakresie, musimy go złapać.

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 18:38, 23 lip 2013

Gardenarium napisał(a)
Mam opuchlaki, chyba każdy je ma, już dziś podnióśł mi trawnik przy stawie, a zaczął od bramy, był dokoła dochodzi do stawu. Licze na pułapki i Witka w tym zakresie, musimy go złapać.

Jak on śmiał!!!!
Konstancja30 18:43, 23 lip 2013

niestety powiadomień nie ma ... nie ma też możliwości zacząć od nowa je sobie robić ... jak pisałam wcześniej brak magicznego miejsca ... mgła ... mgła ...

Madżen i nie zauwazyłam wcześniej zdjęć z botanika ... ... super wyszły ... nawet ja na tej ławeczce w hortkach ... dodam nieskromnie ...

ja powoli się wyrabiam ze zdjęciami ... u Ciebie zrobiłam mało ale coś jest ... nie wiem czy dam radę dziś bo teraz zmykam do ogrodu (jak to brzmi )) ... no przesadziłam troszku )) ) a potem ... nie wiem czy nie padnę ... położyłam się o 4 nad ranem ))
Loosiuu 18:50, 23 lip 2013

Zaraz nadrobię całą resztę, ale od razu zaznaczę, że mi tam zamiast kosaćców odpowiadały by dalej pociągnięte rozplenice
Madzenka 19:11, 23 lip 2013

Loosiuu napisał(a)
Zaraz nadrobię całą resztę, ale od razu zaznaczę, że mi tam zamiast kosaćców odpowiadały by dalej pociągnięte rozplenice

I jeszcze jedna kuleczka
Kindzia 19:51, 23 lip 2013

Pozdrawiam szybciorkiem