Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Pawlus 21:30, 22 lut 2014

Witaj Marzenko. Śledzę wątek codziennie i podziwiam ilość wykonanych już prac. No i tej wspaniałej pogody! U mnie dopiero cebulowe nieśmiało wychodzą spod kory.
Ciachnąłem graby. Wystarczy na 30 cm? Wydaje mi się że powinny się ładnie zagęścić.
Margarete 21:33, 22 lut 2014

bociek napisał(a)
Dasz rade Marzenko, kto jak nie Ty Ciebie, Irenke i Mala Mi powinni sprzedawac w aptekach jako enerdzajzery

Powodzenia na wojazach

Dobre, dobre Bociuś........święta racja
Madzenka 21:36, 22 lut 2014

Pawlus napisał(a)
Witaj Marzenko. Śledzę wątek codziennie i podziwiam ilość wykonanych już prac. No i tej wspaniałej pogody! U mnie dopiero cebulowe nieśmiało wychodzą spod kory.
Ciachnąłem graby. Wystarczy na 30 cm? Wydaje mi się że powinny się ładnie zagęścić.

Ciachnęłam graby w żywoplocie już dwa tygonie temu. Teraz warto je ostro ciachnąć aby sie ładnie rozkrzewily wiosną. Zwykle radzą w młodym żywopłocie ciąć nowe przyrosty o 1/2 lub minimum o 1/3. Nie wiem ile te 30 cm stanowi w twoim żywopłocie.
Madzenka 21:37, 22 lut 2014

Margarete napisał(a)

Dobre, dobre Bociuś........święta racja

Czytalam u Bogdzi, że też dzisiaj szalałas Jeżdziłaś na kanapie
Nati 21:38, 22 lut 2014

Madżenko super zdjęcia z Ewka, ja się wybieram na warsztaty w szczecinie w czerwcu, nie mogę się doczekać póki co trwam w ćwiczeniach i zdrowa dieta ,polecam wszystkim i tobie gratuluję wytrwałości

mam pytanko czy z miskantami z przesadzaniem można jeszcze poczekać? nie wiem kiedy najlepiej to robić ,boję się że się nie przyjmą
Madzenka 21:40, 22 lut 2014

UWAGA OGLOSZENIE

Szukam ambrowca slender silhouette

Gdyby ktoś wiedział gdzie można kupić duże egzemplarze ok 200 cm lub nawet większe to będę dozgonie wdzięczna
Madzenka 21:42, 22 lut 2014

Nati napisał(a)
Madżenko super zdjęcia z Ewka, ja się wybieram na warsztaty w szczecinie w czerwcu, nie mogę się doczekać póki co trwam w ćwiczeniach i zdrowa dieta ,polecam wszystkim i tobie gratuluję wytrwałości

mam pytanko czy z miskantami z przesadzaniem można jeszcze poczekać? nie wiem kiedy najlepiej to robić ,boję się że się nie przyjmą

Nati czytałam, że u Ciebie też wiosna pęłną gębą wiec teraz jest dobry moment na przesadzenie myślę jednak, ze masz jeszcze czas na przesadzanie co najmniej 2-3 tygodnie.
Nati 21:43, 22 lut 2014

a carexy mogę odkryć bo przysypane korą i igliwiem , u nas ciepło ok 10 na plusie , boję się że przyjdzie lekki mróz i padną, u Cibie już wiosna w ogrodzie wszystko odkryłaś?? a horti ogrodowe chyba do maja muszą czekać??
Nati 21:51, 22 lut 2014

Madżenko wszyscy piszą jak ty to robisz że masz tyle energii i tyle rzeczy robisz, rozumiem Cię bo mam dokładnie to samo istne ADHD, dwójka małych dzieci ogród , ćwiczenia itp. caly dzień na nogach i jest moc!!

a tak poza tematem ogrodów jesli mogę, jak twoje zdrowie, bo mi stawy u nóg wysiadają chyba za bardzo się obciążam i ćwiczę teraz od tygodnia skalpel wyzwanie + mel b 20 min. codziennie godzinę czasem jeszcze biegam i od kilku dni zwijam się z bólu krzyża , promieniuje mi aż na nogi nie wiem czy to od ćwiczeń się nie przeciążyłam, tak mi się wydaje że za duzo na siebie biorę,

ty dobrze się czujesz?? ja w sumie 8mcy po porodzie to może jeszcze za wczesnie na takie forsowanie ciała?
Zielona 21:52, 22 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)
UWAGA OGLOSZENIE

Szukam ambrowca slender silhouette

Gdyby ktoś wiedział gdzie można kupić duże egzemplarze ok 200 cm lub nawet większe to będę dozgonie wdzięczna

Zainspirowałam Cię propozycją dla Polinki, czy zbieg okoliczności?
/u Pauliny deklarację złożyłam /
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies