...niech pada, niech pada....jakoś przeżyjemy że to w weekend...jak tylko zaświeci słoneczko zrobi się wkoło zielono ja już latałam u siebie i podlewałam...
Paula dokładnie taki jak Kalisol stosowałam. Wieloszka kupiła 25 kg i podzieliła się z nami... wydajny jest bardzo. Więc możne tak samo jak my zbierzesz grupę chętny. Bukszpany najlepiej jest opryskać tym siarczanem. Za chwilę nadejdzie dobry moment na to. Mozna też podlewać. Granulowanym nawet sobie nie zawracaj głowy bo u mnie od roku leży na grządkach i się nie rozpuścił...
Jeśli potrzebujesz dawkowanie tego krystalicznego to poszukam i Ci napiszę.
Zbysiu zgadzam się - deszcz bardzo potrzebny i wcale mnie to nie denerwuje. Troszkę odpoczynku od szaleństw w ogrodzie też potrzebujemy. Ja przed wyjazdem na narty się ogrodowo sponiewierałam to teraz mam odpoczynek Wszytko w ogrodzie zrobione, zostało mi wiosenne nawożenie i relaksacyjne dokonywanie zmian.
Zbysiu moje kolanko mogę orzec całkowicie wraca do formy, już zginam, nie puchnie, czasami przy nieprawidłowym wygięciu łękotka się odzywa ale generalnie mogę jucz powiedzieć, ze za rok będzie pełne 6 dniowe szu szu W cebule i czosnek wierzę!