Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Agania 16:04, 16 mar 2014

Jak tam było w Dolomitach... wyszusowana
Madzenka 16:06, 16 mar 2014

Enya73 napisał(a)
Ty to masz dopiero dobrego nosa do okazji. Jak wracaliśmy z Gardenii specjalnie zatrzymaliśmy się w ZC i wyobraź sobie, że wyszłam stamtąd z pustymi łapkami. Dobrze, że chociaż na targach się obkupiłam

Anitka ja mam już jedna donice z tej serii i jestem nią zachwycona, na te wysokie polowałam, tak jak pisalam 2 lata, nigdy bym jednak za nie nie zaplacila 500 zł.....widocznie uznali w ZC, że nie są juz trendy, maja drobne lękniecia, ktore wiem jak zamaskowac i idelanie mi konweniują na tle grafitowej ściany i podlogi
Madzenka 16:07, 16 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
Fajne donice i inne zakupy również ale donice bardzo fajne.

Obmyślam nasadzenia do wnętrza domu
Madzenka 16:08, 16 mar 2014

Sebek napisał(a)
Ale cudne donice!!!! A rękawiczki - muszę użyć tego słowa - słłiiitaśne

Te rękawiczki odkryłam w sklepie Danusi, polecam. Nigdzie u nas takich do tej pory nie widziałam.
monitka 16:08, 16 mar 2014

Madzenko piękne łowy poczyniłaś U Ciebie jak zwykle dzieje się.
Fotki górsko bawarskie zaskakujące i śliczne

Jak myślisz czy lilaki palibin dam radę w kulkę poprowadzić? jak je oceniasz po kwitnieniu?
Madzenka 16:09, 16 mar 2014

Margarete napisał(a)
Ale sie cieszę że nabrałaś sił i zregenerowałas sie w pieknych alpejskich okolicznościach przyrody. Fotki sliczne, zarówno te z gór jak i te z Monachium, pysie wam sie z Kasia smieja czyli spotkanie było udane.
Zkupy w ZC fajne, a te donice w takiej cenie to juz naprawde super okazja. Ciekawe gdzie je postawisz i co w nich bedzie.
No i czekam na fotki z twoich krokusowych łączek, u mnie mam nadzieję że deszcz zmobilizuje moje "obiboki" do kwitnięcia.
Miłego popoudnia !

Latem będą stały w ogrodzie zimowym na grafitowej podłodze przy czarnych fotelach, zimą na tle grafitowej ściany w salonie orzy bialych kanapach. Lubie taki kontrast w moich monochromatycznych wnętrzach. Lubie latć z kolorami po domu. Tak samo dywan przekrecam raz na pomaraczową a innym razem na grafitową stronę.
Madzenka 16:12, 16 mar 2014

Agania napisał(a)
Jak tam było w Dolomitach... wyszusowana

Cudownie. Do tej pory zwykle odwiedzalam Alpy austriackie oraz byłam kilkukrtonie w Madonnie. Muszę jednak napisać, że włoski Sudtirol to jest to!!!
Madzenka 16:13, 16 mar 2014

monitka napisał(a)
Madzenko piękne łowy poczyniłaś U Ciebie jak zwykle dzieje się.
Fotki górsko bawarskie zaskakujące i śliczne

Jak myślisz czy lilaki palibin dam radę w kulkę poprowadzić? jak je oceniasz po kwitnieniu?

Moniko moje lilaki kulkuję. Po kwitnieniu są piekne bo mają śliczne ciemnozielone drobne listki. Tnij je jednak tylko po kwitnieniu.
Enya73 16:20, 16 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Anitka ja mam już jedna donice z tej serii i jestem nią zachwycona, na te wysokie polowałam, tak jak pisalam 2 lata, nigdy bym jednak za nie nie zaplacila 500 zł.....widocznie uznali w ZC, że nie są juz trendy, maja drobne lękniecia, ktore wiem jak zamaskowac i idelanie mi konweniują na tle grafitowej ściany i podlogi

Szczęściaro Daj mi znać, jak będą podświetlane donice z elho, bo mi jedna pękła niestety tak, że nie można jej już naprawić.
monitka 16:20, 16 mar 2014

Dzięki Madżen takiej opinii było mi trzeba w takim razie trafią do zakątka bukowego w ich nóżki