Ale sie cieszę że nabrałaś sił i zregenerowałas sie w pieknych alpejskich okolicznościach przyrody. Fotki sliczne, zarówno te z gór jak i te z Monachium, pysie wam sie z Kasia smieja czyli spotkanie było udane.
Zkupy w ZC fajne, a te donice w takiej cenie to juz naprawde super okazja. Ciekawe gdzie je postawisz i co w nich bedzie.
No i czekam na fotki z twoich krokusowych łączek, u mnie mam nadzieję że deszcz zmobilizuje moje "obiboki" do kwitnięcia.
Miłego popoudnia !
Ty to masz dopiero dobrego nosa do okazji. Jak wracaliśmy z Gardenii specjalnie zatrzymaliśmy się w ZC i wyobraź sobie, że wyszłam stamtąd z pustymi łapkami. Dobrze, że chociaż na targach się obkupiłam
Kasiu viva juz pisałam, ze mam mieszane uczucia... Jest piekna zimą, ma cudownie regularny kulisty pokrój, nie pokłada się ale kwitnie tylko raz, jak dla mnie za krótko.
Zaraz zobaczę w wizytowce , ktore to zdjecie.
Oto viva
W obwodce bukszpanowej rośnie zwykla wąskolistna, która kwtnie aż do pażdziernika (dwukrotnie) ma ciemnoniebieski kolor, ale sie pokłada, szybko drewnieje i musi byc zaslonieta zima bukszpanami bo po prostu brzydko wyglada.