Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod Malgosi samosi

Ogrod Malgosi samosi

Margaret_ka 12:28, 25 cze 2014

Małgoś, Ty to dopiero szalejesz. Co chwilka coś nowego.
Podziwiam...
Katkak 19:28, 25 cze 2014

Ja też miałam taki bukiecik z żurawkowych kwiatków . Małgoś odwalasz kawał dobrej roboty, co dzień ładniej. A te bańko faktycznie bajkowe . Buziaczki
MalgosiaR 22:22, 25 cze 2014

Margaret_ka napisał(a)
Małgoś, Ty to dopiero szalejesz. Co chwilka coś nowego.
Podziwiam...

Gosia ciągle jest coś do zrobienia, trzeba robić jak się da. Ty nie zostajesz w tyle, widziałam nową rabatę wyszła świetnie...Dziękuję
MalgosiaR 22:23, 25 cze 2014

Katkak napisał(a)
Ja też miałam taki bukiecik z żurawkowych kwiatków . Małgoś odwalasz kawał dobrej roboty, co dzień ładniej. A te bańko faktycznie bajkowe . Buziaczki

Żurawkowy bukiet nawet się mojemu małemu bąblowi spodobał...dzięki za miłe słowa...Tobie też ślę cmoki i brzuszkowi również
MalgosiaR 22:29, 25 cze 2014

Naparstnice posadzone z niebieską obwódką coby zwalczyć ślimaki niech się najedzą do woli, hostom też zrobiłam obwódki już się sporo załapało na nowy posiłek. Zdjęcia z nocnego sadzenia, robione telefonem więc jakość fatalna jutro nadrobię...podoba mi się zrobiło się przyjemniej

Margaret_ka 10:49, 26 cze 2014

MalgosiaR napisał(a)
Ty nie zostajesz w tyle, widziałam nową rabatę wyszła świetnie...

Dzięki

Gosia, widzę, że faktycznie każdą wolną chwilę wykorzystujesz, nawet późny wieczór, gdy już dookoła ciemno.

A te niebieskie obwódki to co to? Jakieś granulki na zwalczenie ślimaka? Bo ja zielona w tym temacie.

Gosiu, wrzuć zdjęcia robione w dzień, bo na pewno oddadzą więcej uroku tej rabatki.
Katkak 18:21, 26 cze 2014

Ja też kupuję niebieskie i ślimaków zdecydowanie mniej . Jeszcze tylko zwalczę mszyce, coś co mi ryje tuż pod powierzchnią ziemi i będzie miodzio
MalgosiaR 21:05, 26 cze 2014

Margaret_ka napisał(a)

Dzięki

Gosia, widzę, że faktycznie każdą wolną chwilę wykorzystujesz, nawet późny wieczór, gdy już dookoła ciemno.

A te niebieskie obwódki to co to? Jakieś granulki na zwalczenie ślimaka? Bo ja zielona w tym temacie.

Gosiu, wrzuć zdjęcia robione w dzień, bo na pewno oddadzą więcej uroku tej rabatki.

Niebieskie granulki na ślimaki są bo mam inwazję pewnie z pól przychodzą sobie do mnie na kolację...zdjęcia może jutro puszczę dziś miałam intensywny dzień pozatym mnie wszystkie stawy bolą od kilku dni tragedia, chyba na te zmiany
MalgosiaR 21:07, 26 cze 2014

Katkak napisał(a)
Ja też kupuję niebieskie i ślimaków zdecydowanie mniej . Jeszcze tylko zwalczę mszyce, coś co mi ryje tuż pod powierzchnią ziemi i będzie miodzio

Kasiu ja już wczoraj zaobserwowałam że trochę ślimaków się skusiło na mój posiłek. Jakiegoś ryjka masz walcz z nim, powodzenia
KingaR 07:53, 27 cze 2014

Ale szalejesz Małgosiu
Wcale się nie dziwię że skusiły Cię naparstnice. Mnie kusi większość białych kiatów, tylko mam hamulec w postaci mężusia który najchętniej sadziłby tylko iglaki
A te niebieski kuleczki bardzo dobrze działają na ślimaki , sypałam w zeszłym roku tylko raz naokoło host i pomogło