Hej Tosiu, żagiel gości u mnie już od zeszłego sezonu, ale kupiliśmy trochę za długie i teraz kombinuję jak tu zrobić żeby były bardziej naciągniete, jedynie przeszycie skracające wchodzi w grę. Fajna sprawa daje taki nadmorski klimat
Cześć Kasieńko, czy ja wiem czy zawsze coś pięknego, ale dzięĸuję ...Żagiel jest fajny czytaj daje cień, ale jak juz pisałam mam trochę za długi i ciężko go zupełnie naciągnąć, myślimy czy skracać czy jeszcze coś innego wymyślić...Jak się odrobię domowo z wyjazdu z dzieciakami to zrobię fotę i wrzucę...u mnie jest hortensja, rojniki i trawa ozdobna, na tyle będzie żywopłot cisowy...Co do rojników mogą fajnie wyglądać zatopione w jakiś delikatnych trawkach tak sobie myślę...również pozdrawiam ciepło
Pan mi tylko wyjaśnił, ze gwarancja sukcesu jest mocne naciągnięcie go "na blachę"
Inaczej, mozna sobie narobić sporo szkód, bo to niezła siła przy porządnym wietrze.
Cześć Gosiu...cieszę się że jesteś i mam nadzieję że wszystko w porządku ...dziękuję za komplement, schody ze starych barierek tylko pomalowane na inny kolor...pozdr
Witaj Małgosiu!
Podobają mi się te żagle na tarasie i przychylam się do prośby z powyższego postu, pokaż aktualne zdjęcie rabatki z hortensjami i rozchodnikami.