Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod Malgosi samosi

Ogrod Malgosi samosi

MalgosiaR 13:10, 04 sie 2014

atena35 napisał(a)

Ale zbieg okoliczności wczoraj zastanawiałam się jakby wyglądał żagiel nad tarasem, a tu u ciebie już jest
SUPer

Hej Tosiu, żagiel gości u mnie już od zeszłego sezonu, ale kupiliśmy trochę za długie i teraz kombinuję jak tu zrobić żeby były bardziej naciągniete, jedynie przeszycie skracające wchodzi w grę. Fajna sprawa daje taki nadmorski klimat
MalgosiaR 16:23, 04 sie 2014

katarzynkak napisał(a)
Cześć Gosieńko.
U Ciebie jak zawsze coś nowego, ćoś pięknego

Ten żagiel naprawdę fajnie wygląda. nie widziałam nigdy takiego rozwiązania. A czy spełnia swoje zadania? Zacienia?

Gosiu, czy mogłabyś w wolnej chwili obfocić swoja rabatę z hortensa=jami i rozachodnikami? Co masz jeszcze do tej kombinacji roslin? Pytam, bo zdecydowałam się na rabate z śliwą wiśniową, hortkami, mam duzo rozchodników i zastanawiam się, czy cos jeszcze dać.

Pozdrawiam serdecznie.

Cześć Kasieńko, czy ja wiem czy zawsze coś pięknego, ale dzięĸuję ...Żagiel jest fajny czytaj daje cień, ale jak juz pisałam mam trochę za długi i ciężko go zupełnie naciągnąć, myślimy czy skracać czy jeszcze coś innego wymyślić...Jak się odrobię domowo z wyjazdu z dzieciakami to zrobię fotę i wrzucę...u mnie jest hortensja, rojniki i trawa ozdobna, na tyle będzie żywopłot cisowy...Co do rojników mogą fajnie wyglądać zatopione w jakiś delikatnych trawkach tak sobie myślę...również pozdrawiam ciepło
tabliczkazna... 20:31, 04 sie 2014

Zakupiłam sobie rownież, bardzo mi sie podoba.
MalgosiaR 21:01, 04 sie 2014

tabliczkaznapisem_ucze_sie napisał(a)
Zakupiłam sobie rownież, bardzo mi sie podoba.

Widziałam w wątku, fajnie wygląda Twoje miejsce odpoczynku , jak się rozrosną rośliny będzie pięknie
tabliczkazna... 22:25, 04 sie 2014

Pan mi tylko wyjaśnił, ze gwarancja sukcesu jest mocne naciągnięcie go "na blachę"
Inaczej, mozna sobie narobić sporo szkód, bo to niezła siła przy porządnym wietrze.
Margaret_ka 11:36, 05 sie 2014

Witaj Małgosiu,

Zniknęłam na chwilę, ale już jestem

Śliczne zmiany u Ciebie, ładne schody.

Pozdrawiam
MalgosiaR 12:32, 05 sie 2014

tabliczkaznapisem_ucze_sie napisał(a)
Pan mi tylko wyjaśnił, ze gwarancja sukcesu jest mocne naciągnięcie go "na blachę"
Inaczej, mozna sobie narobić sporo szkód, bo to niezła siła przy porządnym wietrze.

U mnie właśnie tej "blachy" brakuje, a wiatry potrafią wiać, póki co mam prowizorkę żeby tylko chroniło przed słońce...będę podglądać dalsze prace
MalgosiaR 12:34, 05 sie 2014

Margaret_ka napisał(a)
Witaj Małgosiu,

Zniknęłam na chwilę, ale już jestem

Śliczne zmiany u Ciebie, ładne schody.

Pozdrawiam

Cześć Gosiu...cieszę się że jesteś i mam nadzieję że wszystko w porządku ...dziękuję za komplement, schody ze starych barierek tylko pomalowane na inny kolor...pozdr
katarzynkak 00:42, 15 sie 2014

Gosiu, wpadłam na chwileczkę z prosbą
Pamiętasz o fotce tej rabatki z rozchodnikami i hortkami?

KingaR 19:27, 20 sie 2014

Witaj Małgosiu!
Podobają mi się te żagle na tarasie i przychylam się do prośby z powyższego postu, pokaż aktualne zdjęcie rabatki z hortensjami i rozchodnikami.