Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

Bogdzia 21:13, 14 sty 2014

Mnie bardziej od sójki podoba sie Twoja pasja fotografowania. Lubię ludzi z pasją. Pozdrawiam.
monteverde 21:16, 14 sty 2014

Bogdzia napisał(a)
Mnie bardziej od sójki podoba sie Twoja pasja fotografowania. Lubię ludzi z pasją. Pozdrawiam.

Dziękuję Bogdziu, właśnie byłam u Ciebie Bardzo się z tej sójki cieszylam latala po calym ogrodzie i moglam ją sfocić
Bogdzia 21:19, 14 sty 2014

monteverde napisał(a)

Dziękuję Bogdziu, właśnie byłam u Ciebie Bardzo się z tej sójki cieszylam latala po calym ogrodzie i moglam ją sfocić

Nawet w locie Ci sie udało a to nie jest łatwe.
monteverde 21:21, 14 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Nawet w locie Ci sie udało a to nie jest łatwe.

Tym bardziej się cieszyłam bo moj aparat jest "powolny"
an_tre 21:25, 14 sty 2014

Pozdrawiam Aniu
miłych gości masz w swoim ogrodzie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
monteverde 21:38, 14 sty 2014

an_tre napisał(a)
Pozdrawiam Aniu
miłych gości masz w swoim ogrodzie

Dziękuję Aniu i również pozdrawiam
paniprzyroda 21:47, 14 sty 2014

monteverde napisał(a)

Bardzo ładny, mam serwetki do decoupage z bardzo podobnym motywem, sprowadzane z Anglii, oczywiście za pośrednictwem sklepu internet. Sójka pewnie rozpoznawała teren...i karmniki
monteverde 21:52, 14 sty 2014

paniprzyroda napisał(a)

Bardzo ładny, mam serwetki do decoupage z bardzo podobnym motywem, sprowadzane z Anglii, oczywiście za pośrednictwem sklepu internet. Sójka pewnie rozpoznawała teren...i karmniki

Będę zbierała karteczki i z najładniejszych porobię miniaturowe obrazki i powieszę na jednej ścianie osobiście nie lubię decoupage Ta sójka może nawet chciała i coś zjeść tylko w ogrodzie mam taki wiszący karmnik ze względu na koty, a nie wpadło jej do głowy, żeby wpaść na mój balkon
annawu 22:54, 14 sty 2014

Aniu widzę, że lubią Cię odwiedzać różne ptaszęta, ja na swoich gałęziach widzę tylko wróble, sójki i dzikie gołebie, może więcej ich jest ale to trzeba umieć je rozpoznać

W okresie letnim mam jaskółki i zauważyłam takiego ptaszka jak w obronie swojego gniazda lata w okółko i wydaje ciągłe odgłosy tak, tak, tak, tak, tak.
monteverde 22:58, 14 sty 2014

annawu napisał(a)
Aniu widzę, że lubią Cię odwiedzać różne ptaszęta, ja na swoich gałęziach widzę tylko wróble, sójki i dzikie gołebie, może więcej ich jest ale to trzeba umieć je rozpoznać

W okresie letnim mam jaskółki i zauważyłam takiego ptaszka jak w obronie swojego gniazda lata w okółko i wydaje ciągłe odgłosy tak, tak, tak, tak, tak.

Jaskółki zapewne gdzieś maja uwite pod okapem gniazdko a ten mały ptaszek to szaro rudy?