Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

nebel 13:53, 15 sty 2014

Fajny ten link do ptakow. Tylko przez to, moja 'robota lezy odlogiem'
U mnie tez zimowo, ale od rana swieci slonce, temeratura okolo 0 bez wiatru- taka zime nawet lubie
Marlenaa 15:20, 15 sty 2014

Miły gość Cię odwiedził Ja na ptakach się nie znam, ale dzięki Tobie się to zmieni A jaskółczych gniazd w tym roku miałam 6. Pozdrawiam cieplutko.
Mala_Mi 16:49, 15 sty 2014

Jemiołuszki obejrzałam, ale ich było U nas ich nie widziałam
Kartki z kalendarza obejrzałam..
Zimę też obejrzałam.... jak ma być mróz to niech będzie śnieg... u nas na razie nie zapowiadają ani jednego ani drugiego..
Drobne zakupy zrobiłam..bo jak tak bez zakupów.. i tak po swojemu kupowałam... a nawet nie po swojemu, bo ograniczyłam sie do po 1szt.. .. nie mam już gdzie sadzić, a zakupy to sama przyjemnosć
an_tre 16:53, 15 sty 2014

Aniu u mnie prószyło całą noc, mamy biało, jest ładnie, nie ma chlapy, to i cieszę się ze względu na rośliny
u ciebie też fajnie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
monteverde 19:15, 15 sty 2014

nebel napisał(a)
Fajny ten link do ptakow. Tylko przez to, moja 'robota lezy odlogiem'
U mnie tez zimowo, ale od rana swieci slonce, temeratura okolo 0 bez wiatru- taka zime nawet lubie

Ewa u mnie w nocy ma być -6, a odczuwalna -10 st.C jest mroźno i nieprzyjemnie już teraz, byłam z psem to szybko do domu wracaliśmy
monteverde 19:17, 15 sty 2014

Marlenaa napisał(a)
Miły gość Cię odwiedził Ja na ptakach się nie znam, ale dzięki Tobie się to zmieni A jaskółczych gniazd w tym roku miałam 6. Pozdrawiam cieplutko.

To fajnie, że jaskółki u Ciebie mieszkają mamy watek o ptakach na O., możesz tam wejść i pooglądać jakie ptaszki naszych forumowiczów odwiedzają Uściskaj ode mnie swoje dziecię, które poznałam u Małgosi wspaniały chłopczyk
monteverde 19:20, 15 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Jemiołuszki obejrzałam, ale ich było U nas ich nie widziałam
Kartki z kalendarza obejrzałam..
Zimę też obejrzałam.... jak ma być mróz to niech będzie śnieg... u nas na razie nie zapowiadają ani jednego ani drugiego..
Drobne zakupy zrobiłam..bo jak tak bez zakupów.. i tak po swojemu kupowałam... a nawet nie po swojemu, bo ograniczyłam sie do po 1szt.. .. nie mam już gdzie sadzić, a zakupy to sama przyjemnosć

Anuś u mnie też zakupki już częściowo zrobione w różach i u MP i dzisiaj clematisy 4 kupiłam, a jeszcze to nie koniec, też zamawiam przeważnie po 1 szt. bo rośliny się rozrastają a ja mam teraz mikry ogródekMy to jesteśmy "sroki", no ale zakupy sa dobre na poprawę samopoczucia
monteverde 19:21, 15 sty 2014

an_tre napisał(a)
Aniu u mnie prószyło całą noc, mamy biało, jest ładnie, nie ma chlapy, to i cieszę się ze względu na rośliny
u ciebie też fajnie

Za fajnie ale niech będzie, bo ma mrozić
MarekW 19:48, 15 sty 2014

Oooo macie zimę? A co to takiego? U nas w tym roku jeszcze nie było i nie widać, dzisiaj kropił deszcz ale tylko troszkę. Chyba nawet werbeny w ogródku jeszcze nie przemarzły A ta w domu ma się dobrze. Pozdrawiam jak zwykle serdecznie.
monteverde 21:27, 15 sty 2014

MarekW napisał(a)
Oooo macie zimę? A co to takiego? U nas w tym roku jeszcze nie było i nie widać, dzisiaj kropił deszcz ale tylko troszkę. Chyba nawet werbeny w ogródku jeszcze nie przemarzły A ta w domu ma się dobrze. Pozdrawiam jak zwykle serdecznie.

Marek Ty się śmiejesz a ja mam nerwa, wiesz jak zimy nie lubię, ale dzisiaj ma być -6, to może dobrze, że spadło trochę śniegu, pozdrawiamy Ciebie również