Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 17:32, 18 mar 2014

Maria667 napisał(a)
No to się, Kochana, rozpędziłaś na dobre z tymi oczkami. Zaglądam, co urosło nad nowym oczkiem, a tu jeszcze jedno

To nie nowe tylko poprawiłam stare
Córcia miała małe z niebieską (o zgrozo ) folią oczko, która sie podziurawiło i zasypało. Chciała mieć nieco większe na hodowlę zwierzątek, zgodziłam się ale pod warunkiem że umieścimy w niem fontannę

Było takie

A tak jak go poprawiłam
kasiek 17:33, 18 mar 2014

ewsyg napisał(a)
U nas w ogrodniczym są sasanki, ładne kępki po 8,50. Chyba jutro je kupię, czerwone

U mnie mama kupiła na placu po 5 zł
Sa cudowne, takie delikatne , wiosenne
kasiek 17:34, 18 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
Uwielbiam forsycje, Kasiu ,też masz nastolatkę w domu ? ile ma lat ? moja w grudniu skończyła 13 .pozdrawiam

Tak Reniu mam nastolatke i przedszkolaka - z jedna o konikach pony rozprawiam a z duga (ma 12 lat) o dorastaniu i chłopakach Taki sajgon ze mam nadzieję że kiedyś sie nie pomylę
kasiek 17:37, 18 mar 2014

Agania napisał(a)
To ile masz tych kałuży Kasiu, w sumie trzy czy dwie bo siem zgubiłam

Program naprawczy ruszył i u Ciebie

Pozdrawiam i czekam na relacje zdjęciowe, bo ogród u Ciebie za każdym razem, a właściwie to po każdej zimie się zmienia

Agatko, daleko mi jeszcze do Twoich ilości w sumie mam tylko jedne duze i jedno malutkie Oliwki. Bedzie jeszcze ciurkadełko w japońcu
nawet nie wiesz ile nagle zrobiło mi sie wolnego czasu I ile mniej nerwów z dzieciakami
Zmienia się zmiania ale tej wiosny czuję że to były ostatnie wielkie zmiany bo... patrzę i mi sie podoba to co mam
kasiek 17:39, 18 mar 2014

kitek81 napisał(a)
szkoda, że znikasz dobrze, że nie całkiem i będziemy na bieżąco oglądać zmiany w ogrodzie wiadomo, rodzina najważniejsza!
trzymaj się zatem, Kochana i zaglądaj ile się da
buziaki :*

czasem bedę sie pojawiać, ale juz zdecydowanie mniej, rodzina to rodzina a ja swoja kocham na zabój
Porobie fotki i będę wklejac bo listeczki się pojawiły, tylko zatoki mi w dusze daja .
Buziole
kasiek 17:40, 18 mar 2014

paulina_weron_niemiec napisał(a)

To widzę Kasiu że nas to samo czeka moja córka też do pierwszej klasy idzie jako 6 latka i jeszcze synek do przedszkola pozdrawiam i powodzenia życzę

To trzymam kciuki i za Twoją. U mnie Mała bardzo chce bo starsza w szkole i jej ukochana kuzynka też
O i synek będzie miał przeprawę - nie martw się, szybko to mija a potem są piękne wspomnienia
kasiek 17:43, 18 mar 2014

tusiawka napisał(a)
Ten kto wymyślił te 6 latki w szkole, sam powinien z nimi siedzieć. I później w klasie jeszcze. Dziewczynki w większości sobie radzą. Ale generalnie, to taki wielki eksperyment na dzieciach.

ech ciągle coś zmieniają, co chwile nowe podręczniki starych nie można młodszej zostawic, tylko kasa i kasa. Ja o swoją się nie martwię, jak ma sie rodzeństwo to młodsze dzieci szybciej się rozwijają, zreszta widzę jak mała szybko kojarzy
Zreszta powinna tez wtedy mniej chorowac niz w przedszkolu, więc zobaczymy
kasiek 17:45, 18 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Widzę, że teraz troszkę odpoczywasz ogrodowo i cieszysz się tym, co zrobiłaś

Baaaardzo się cieszę! jest ładnie, czysto, wszystko zrobione, nic tyko podziwiac (no jeszcze mam tam do obrobienia miejsce po basenie ale to mogę jeszcze poczekać ).
Nie mam ciśnienia ze jeszcze tyle do zrobienia
kasiek 17:47, 18 mar 2014

Agania napisał(a)
To trzymam kciuki za was i start w pierwszej klasie sześciolatki córusi Darusii

Śliczne sasanki, moje są coraz mizerniejsze, po zimie wychodzą mi, same bez korzeni, niestety za mokro miały

Nie wiem co będzie z moimi, wiem że sasanki marudne, ale jak darowane to moze będą rosły
Ja tez ściskam za nią kciukasy, dzielna jest da radę
kasiek 17:48, 18 mar 2014

zawitka napisał(a)
Zajrzyj na str 224 u mnie --pomidorki

cudne Zawitka, palce lizać - a jak przesyłka? Doszła?