Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

paulina_wero... 18:43, 16 mar 2014

kasiek napisał(a)
Kochani niestety muszę trochę odsunać sie od ogrodowiska bo nie wyrabiam...
Moja mała idzie do 1 klasy jako szesciolatek i musze z nia poćwiczyć, starsza ma problemy z dorastaniem, em narzeka że mi mózg zieleniał a ja czuję że doba jest za krótka...
Dlatego będę rzadziej Was odwiedzać, choć fotki bedę wklejac regularnie.
Buziam Was wszystkich i wklejam kilka dzisiejszych fotek- jestem na etapie przestawiania ścieżek z płyt i obrabiania wykładziny pod basen,co na niektórych fotach widać. Pewnie na kolejną wiosne zamówię brukarza i w miejsce tych płyt dam obrzeze z kostki, jaką mam wokół domu Teraz musze ją jednak ustawic tak jak chcę docelowo.
Zmykam i zostawiam po sobie zielony ślad z pozdrowieniami

To widzę Kasiu że nas to samo czeka moja córka też do pierwszej klasy idzie jako 6 latka i jeszcze synek do przedszkola pozdrawiam i powodzenia życzę
tusiawka 22:05, 16 mar 2014

Ten kto wymyślił te 6 latki w szkole, sam powinien z nimi siedzieć. I później w klasie jeszcze. Dziewczynki w większości sobie radzą. Ale generalnie, to taki wielki eksperyment na dzieciach.
Tusiala 12:29, 17 mar 2014

Widzę, że teraz troszkę odpoczywasz ogrodowo i cieszysz się tym, co zrobiłaś
Agania 08:22, 18 mar 2014

To trzymam kciuki za was i start w pierwszej klasie sześciolatki córusi Darusii

Śliczne sasanki, moje są coraz mizerniejsze, po zimie wychodzą mi, same bez korzeni, niestety za mokro miały
zawitka 08:37, 18 mar 2014

Zajrzyj na str 224 u mnie --pomidorki
Gosiniak 12:33, 18 mar 2014

Wiosnę obejrzałam, zazdroszczę oczek i tego klimatu, sama tak nie potrafię, choć bardzo mi się to podoba, moja córka w pierwszej klasie teraz, udało jej się bo jeszcze jako 7- latek poszła.
kasiek 17:23, 18 mar 2014

Witajcie , jestem na chwilke ale jak zobaczyłam wpisy to mus Wam pomachać i poodpisywać
kasiek 17:25, 18 mar 2014

Dorota123 napisał(a)
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać... Ty jesteś tego najlepszym przykładem. Pozdrawiam

Dzięki Dorotko, ja wierze w marzenia i siłę człowieka który zrobi wiele by znaleźć sposób je osiągnąć
Ja nie należę do ludzi którzy załamują rece i mówią - nie dam rady! Dla mnie marzenia to wyzwanie i mozliwość odkrycia własnej siły
kasiek 17:27, 18 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu masz rację ja tylko oglądam Na działanie mus poczekać Dałaś czadu z robotą Jak ja zrobię rewolucję to trzeba będzie odbiory porobić Buziak

Gosiu zdrówka życzę , ja tez teraz więcej w domku bo zatoki leczę.
Oj nie jedną rewolucje już przeprowadziłam i w zyciu i w domu i w ogrodzie
zawsze jednak staram się na lepsze
kasiek 17:28, 18 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
No ,to łapię ,Dziś złapałam deszcz ,nie musiałam podlewać po nawożeniu .pozdrawiam

Deszcz zrobił cuda - wszystkie wiosenne krzaki i drzewka pusciły maleńkie listki. Deszcz to skarb byle nie w za dużych ilościach