Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

malgorzata_s... 11:21, 25 mar 2014

Kasiula jak zdrówko? Weekend ma być ładny to zdrowiej szybciutko Polało więc chyba już wszystko listki wypuści Całuski
Maria667 12:28, 25 mar 2014

kasiek napisał(a)

teraz jednak nic nie zrobię bo zdrowie siadło. Za to dom moge w końcu wysprzątać

Sprzątanie domu to takie nic ???????
kasiek 16:14, 25 mar 2014

Maria667 napisał(a)

Sprzątanie domu to takie nic ???????

No bo normalnie to chodze do pracy, po pracy ogród, wieczorem sprzątanie - potem trace przytomność i budze się o 6.00 znowu do pracy
kasiek 16:16, 25 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiula jak zdrówko? Weekend ma być ładny to zdrowiej szybciutko Polało więc chyba już wszystko listki wypuści Całuski

Jak sie zawzięłam i nie wystawiam nawet czubka nosa na zewnątrz to już dziś czuje efekty - nareszcie lepiej
Na weekend mam zamiar skoczyć nad Rożnów by mnie nie kusiła praca w ogródku (muszę jeszcze te płytki wkopać)
U mnie juz dość zielono, może jak będzie ładnie to jutro jakieś fotki porobie
kasiek 16:17, 25 mar 2014

paulina_weron_niemiec napisał(a)
No tak kasiu właśnie taki mam zamiar robić przy oczku tylko żeby pogoda dopisała . pozdrawiam i zdrowiej szybciutko

Dzięki Paulina, będe Ci kibicować i pamiętaj zaczynając od początku wszystko się dłuży, ale przyjdzie czas że będziesz leżeć w hamaku i podziwiać swoją pracę
kasiek 16:19, 25 mar 2014

paulina_weron_niemiec napisał(a)

Super wyszedł ci ten stawik mam nadzieję że i mi kiedyś taki przynajmniej w połowie wyjdzie, na razie folię wydarlam dół został a że pada to jest pełen metnej wody. coś by chcialo się porobic a z dzieciaczkiem nie ma jak bo samemu mu się nudzi i. Piaskownica jest ale ile można w niej siedzieć muszę jeszcze coś zorganizować mu by miał zajęcie.

U ciebie zakontek z latarenka pieknie

Oj skąd ja to znam z dzieciaczkami, przecież ogród robiłam wychowując po kolei 2 niemowlaki. Ale teraz uwielbiają się bawić w ogródku, mają swoje ścieżki, zakamarki których nie wolno mi sprzątać, huśtawkę, domek, Twój też podrośnie, nawet się nie obejrzysz
kasiek 16:21, 25 mar 2014

Madziarzeszow napisał(a)
Zaglądam regularnie co słychować , a tu dalej choróbsko pozdrawiam i zdrówka życzę oraz szybkiego powrotu do działań wiosennych Piękne zdjęcia

No Madziu od 3 tyg. ciągneło mi się niewyleczone przeziębienie, poszło w zatoki, zeszło też na krtań , skończyło sie antybiotykiem i mam nadzieję że do końca tygodnia będzie po problemie
kasiek 16:25, 25 mar 2014

zawitka napisał(a)
Kasia siedż na słoneczku i wygrzewaj się .Oczko urokliwe .Zajrzyj do mnie wstawiłam Ci laurkę pokazową hha ha Zdrowiej

Nie wychylam się z domku bo zimno i wieje a ja mam juz dość niewygrzanego przeziębienia.

Ale najważniejsze - DOSZŁA LAURKA - Piękna Halinko!
Ma tak wielkie liście że myslałam że to inny gatunek - moja ma małe liście a ta ...

Zreszta za jukę i irysika też dziękuje

Pudełko sie sprawdziło - zostawiam na dalsze wymianki
kasiek 16:29, 25 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Pieris widzę też ci zakwitł..
Fotki piękne
Wiosna też.. byle zima nie doszła.

po takiej zimie to nie dziwne, mam nadzieje że tak będzie co roku. Zima nie sądze że powróci, moze postraszy ale tylko tyle. Mam nadzieję że magnoli przymrozki nie zniszczą ale z drugiej strony gdzie nam jeszcze do zimnej Zośki?
kasiek 16:31, 25 mar 2014

Agania napisał(a)
U mnie już żabie gody na całego, gdzie nogi nie postawię to żabka

U mnie żab nie słychać, boja się być pożarte przez psa
Wiem że 3 były bo podczas powiększania oczka je przełowiłam. Licze że jak teraz bedą miały lepsze warunki (wiekszy stawik) to życie się rozwinie jeszcze bardziej