Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 20:28, 30 mar 2014

Zakwitła jabłonka OLA

I dywan barwinków

renatamama3 20:32, 30 mar 2014

kasiek napisał(a)

Oj temat wakacji - skąd ja to znam - co roku to samo - z kim zostawić, gdzie pojechać, za ile itp.

Moze Krzywaczka, może Pisarzowice - bez ciśnienia - mam limit kieszeniowy max 200 zł miesięcznie i juz go wykorzystałam

Kasiu ,a kogo zostawiasz zwierzyniec czy dzieci ?
My co roku gdzieś jeździmy ,na 2 tyg albo góry w Polsce ,albo Słowackie albo morze ,dzieciaki nad morzem były 6 razy w tym już nie chcą ,jadą nad Rożnów na obóz ,a wszyscy jeszcze nie wiemy gdzie ,może Mazury ,może Słowacja ,może Bułgaria.
Też musze ustalic limit .
renatamama3 20:34, 30 mar 2014

kasiek napisał(a)

No to super, zaraz zerkę, ja kupiłam magnolke w OBI za 60 zł. Była tej samej wielkości?

Tak ,nawet chyba bardziej rozgałeziona .
kasiek 20:42, 30 mar 2014

renatamama3 napisał(a)

Kasiu ,a kogo zostawiasz zwierzyniec czy dzieci ?
My co roku gdzieś jeździmy ,na 2 tyg albo góry w Polsce ,albo Słowackie albo morze ,dzieciaki nad morzem były 6 razy w tym już nie chcą ,jadą nad Rożnów na obóz ,a wszyscy jeszcze nie wiemy gdzie ,może Mazury ,może Słowacja ,może Bułgaria.
Też musze ustalic limit .

Jedno i drugie
Zawsze ta sama jazda...
My mieszamy się urlopami - eMus bierze 3-4 tyg i ja też do tego 2 tyg raz z jena raz z druga babcia - i gotowe! A starsza nie chce nigdzie na kolonie i obozy i masz! nie i nie i jej nie zmusze bo to astmatyk i moga się zdarzyc przykre niespodzianki na tle nerwowym .
kasiek 20:43, 30 mar 2014

renatamama3 napisał(a)

Tak ,nawet chyba bardziej rozgałeziona .

No prosze - ale konkurencja, moja to była nawet po obniżce, ale najważniejsze że eMusiowa od serca - i to jest bezcenne!
MarekW 20:47, 30 mar 2014

piękne widoki prawie letnie
elzbieta_g 21:40, 30 mar 2014

wiosna piękna dziś była i u Ciebie też życie rodzinne na świeżym powietrzu i leżing na hamaku byłi fotki ogrodu świetne jak pogoda dopisuje oj żeby tak pogoda się utrzymała do lata
renatamama3 22:21, 30 mar 2014

kasiek napisał(a)

Jedno i drugie
Zawsze ta sama jazda...
My mieszamy się urlopami - eMus bierze 3-4 tyg i ja też do tego 2 tyg raz z jena raz z druga babcia - i gotowe! A starsza nie chce nigdzie na kolonie i obozy i masz! nie i nie i jej nie zmusze bo to astmatyk i moga się zdarzyc przykre niespodzianki na tle nerwowym .

Moje ,jeżdżą od niedawna z klubu do którego należą ,trenują kajakarstwo .W podstawówce chłopców i w gimnazjum córy też są organizowane kolonie-obozy ,faja sprawa ,bo dzieciaki się znają ,moi nie jeżdżą ze szkoły ,bo mają z klubu a te wyjazdy się pokrywają a po drugie koszta ,dokładamy trochę i jedziemy wszyscy .pozdrawiam
AgnieszkaW 22:23, 30 mar 2014

Piękne wiosenne fotki
ewsyg 22:32, 30 mar 2014

Piękne zdjęcia z pięknej marcowej niedzieli