Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

elzbieta_g 19:18, 17 kwi 2014

cudnie wszystko rozkwita: szkoda , że magnolia powoli kończy bo piękna i mogła by zdobić ogród do jesieni
Agania 20:09, 17 kwi 2014

Po takich darach losu też bym z ogrodu nie schodziła.................a po dzisiejszym dniu i naszych rozmowach, już wiem, że więcej nie pomylę śniedka z przebiśniegiem...........................pozdrowienia dla eM tak dbającego o swoją żonkę, ale to chyba był apel, ze czas wracać do domu...................jeszcze pewnie wracałaś do domu przed posiłkiem po całym dniu pracy...pracusiu

buziak
paulina_wero... 21:05, 17 kwi 2014

No to koleżanka Cie pięknie obdarowała i pracy Ci przybyło, mam nadzieje, że namiot się nie przydał.Cudne zdjęcia i roślinki na nich
agatanowa 00:05, 18 kwi 2014

kasiek napisał(a)

No super te poduchy - choć widział ktoś takie ukształtowania w naturze ?
Najważniejsze to obrać styl

Chyba nikt nie widział, ale forma niesamowita! Ja bym z checią zobaczyła "na żywca" ten ogród, ale jeszcze nigdy, nawet przejazdem, nie byłam we Francji, a są tam wspaniałe ogrody. Marqueyssac zachwyca surrealizmem jak u Salvadora Dali, przenosi w inny wymiar (choć nie lubię strzyżonych ogrodów )

Ale temu tez nie mogę się oprzeć: http://www.nastrojowyogrod.pl/2010/08/ogrod-francuski/. Ostatnie zdjęcie mnie rozwala

Albo ten też z wieloma elementami strzyzenia, już nie francuski: https://www.youtube.com/watch?v=AYO88Ct0K2o

Dla mnie to zaczarowane ogrody, trudno mówić o modzie, a właśnie o wyjątkowości, niepowtarzalności.

Już nie zaśmiecam Ci wątku, przepraszam, Ty i tak wiesz, jak to się robi!
Katkak 08:26, 18 kwi 2014

Kasieńka zdrowych, radosnych, kolorowych i rodzinnych Świąt życzę I przesyłam Ci promienie słoneczka, które wreszcie się pokazało, bo ostatnio to u mnie towar deficytowy
renatamama3 08:30, 18 kwi 2014

Ja wczoraj skończyłam o 18,40 ,i też prze M ,przyszedł i mi mówi dalej dzióbiesz ,a ja na to a masz inne ciekawsze propozycję ? zaproponował spacer z psem umyłam się ,przebrałam i poszliśmy wróciliśmy prze 20 .Fajny busz Ci się robi ,coraz więcej roślinek ma listki .Fajnie mieć koleżanki ,które jakąś roślinkę.pozdrawiam
renatamama3 08:33, 18 kwi 2014

Kasiu teraz zajarzyłam,że w podobnej tonacji kolorystycznej mamy przy oczku chyba .U mnie jest niebiesko ,żółto i biało i oczywiście zielono .
kitek81 10:28, 18 kwi 2014

Agania 10:29, 18 kwi 2014

Gratuluję ogrodu, w którym się odpoczywa.............wizytówka po metamorfozach ogrodowiskowych i po 15 latach pracy odzwierciedla twoją miłość i pasję ogrodową - samo piękno

Wesołych Świąt Kasiu dla Ciebie i Twoich bliskich
kasiek 18:13, 18 kwi 2014

Baby piekę wiec nie dam rady gadać, Bardzo dziękuje za życzenia i również życzę Wam wszystkiego co najlepsz, najpiękniejsze i najukochańsze na święta
wklejam tylko foty z dzisiaj