Witaj,
Ciesze się że widac tu pasję, która nadaje indywidualny charakter ogrodowi
Stron jest sporo, ale poczatek wątku słabo ma się do jego bieżących fotek, to forum ,,zmusiło'' mnie do zrobienia gigantycznej rewolucji
Agatko moja Kochana - miło m i będzie Cię gościć każdego dnia Wystarczy że jadac po pracy do domu zboczyć nieco z kursu
Straaasznie dużo zmian naniosłam, zastanawiam się ile bylin zostało na swoim miejscu, napewno mniej niz połowa
W japońcu będą żółte tulipki, przy altanie sa białe
Wpadaj Anek, choć świetnie rozumiem Twój plan naprawczy, nie da sie inaczej, to forum tak wciaga jak kisiel
No z tych krzyży metalowych to jestem z siebie dumna - i eMusia tez, jak niósł je na ramionach to prawdziwa rysowała się droga krzyżowa, całkiem na czasie przed Wielkanocą
A dziewczyny to moje cukiereczki, choć czasem jak w gardle staną....
A dziękuje Nikito, chyba się rozwijam
Botaniczne tez lubie, zwłaszcza w grupie, choc nie wiedziałam że je tak równo w rzędzie posadzę, mam nadzieję że w przyszłym roku złamia ten równiutki szyk
Bogdzie - Barrrrdzo dziekuje za podpowiedz, poczytałam, zachwyciłam się niecodzienną nazwą i kolorem. Tak jak u RH Elite - obłędny, jest juz na mojej liscie zakupowej obok azali pontyjskiej i RH Franczeska