Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Katkak 22:42, 27 kwi 2014

Oj Kasiulka przepadam za Twoim ogrodem. Im więcej zdjęć, tym lepiej. Nigdy mnie nie znudzą. A te białe, pierzaste tulipcie prześliczne. I bombowo będzie dać nura pod taką fajową pergolą. No, fajnie się osłoniłaś. A ja głupia jak mąż chciał sadzić tuje, to nie chciałam, wychodząc z założenia, że wszędzie te tuje i tuje... A teraz prawie przemawiam do nich: błagam! Rośnijcie! Sąsiadów szanuję, ale nie muszę ich aż tak często widzieć
Tusiala 14:10, 28 kwi 2014

Ależ miałam co oglądać u Ciebie. Lubię, gdy czekają na mnie zdjęcia w ogrodach, do których zaglądam
Dziękuję za słowa otuchy. Tylko jak się nie stresować? Masz jakiś złoty środek na to, by nie czuć presji innych? Ech...
kasiek 17:58, 28 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu ty też bawiłaś się nożyczkami i postrzygłaś tulipanki Śliczne Moja hortka też taka zielona Buziaczki

No co Ty Gosia - to efekt wpadnięcia pod kosiarkę
kasiek 18:00, 28 kwi 2014

Agania napisał(a)
Kasia ty zawsze pełna pomysłów jesteś, od Ciebie to można pomysły czerpać garściami,............tę fotkę muszę zacytować, buziak

Jakoś tak same sie mnożą, czasem pół nocy nie spię tylko myślę o zmianach....
Jeżeli ktoś z tego czerpie - to ja się strasznie cieszę!
kasiek 18:02, 28 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)
Kasia czy Ty kiedyś odpoczywasz? Można sie zmeczyc śledzac Twoje poczynania ale efekty świetne.

Hm ... dobre pytanie Bogdzie, właściwie - nie wiem bo kiedy odpoczywam to się męczę
Jestem jak elektrownia atomowa, gdzieś muszę spożytkować niesamowita energię i pomysły, i tak miejsce mi się już na maxa skurczyło więc wiele nie zaszaleję - ale rozwija skrzydła u innych, wielu osoba rysuje rabatki
kasiek 18:03, 28 kwi 2014

agatanowa napisał(a)
Kaśka... ech, już nic nie piszę, tylko idę się upić

Nie pij kochana, chyba że za nasze zdrowie
Jak tak to ja piję z Tobą
kasiek 18:05, 28 kwi 2014

Katkak napisał(a)
Oj Kasiulka przepadam za Twoim ogrodem. Im więcej zdjęć, tym lepiej. Nigdy mnie nie znudzą. A te białe, pierzaste tulipcie prześliczne. I bombowo będzie dać nura pod taką fajową pergolą. No, fajnie się osłoniłaś. A ja głupia jak mąż chciał sadzić tuje, to nie chciałam, wychodząc z założenia, że wszędzie te tuje i tuje... A teraz prawie przemawiam do nich: błagam! Rośnijcie! Sąsiadów szanuję, ale nie muszę ich aż tak często widzieć

O jak fajnie bo ja cuykam do znudzenia, strasznie lubię zachwycać te ulotne chwile, są takie romantyczne...
A ja choć bardzo konkretna baba to w głębi duszy jestem strasznym romantykiem i marzycielem
Tuje rosną szybko, zobaczysz jak minie 5 lat i juz będzie po widoku sąsiadów
Ja też nie narzekam na sąsiedztwo ale nie lubię gapiów kiedy chodzę po trawie w bikini
kasiek 18:20, 28 kwi 2014

Tusiala napisał(a)
Ależ miałam co oglądać u Ciebie. Lubię, gdy czekają na mnie zdjęcia w ogrodach, do których zaglądam
Dziękuję za słowa otuchy. Tylko jak się nie stresować? Masz jakiś złoty środek na to, by nie czuć presji innych? Ech...

Więc będę wklejać kolejne

Co do złotego środka, właściwie to całe życie czułam presję innych, którzy żądali udowodnienia ile jestem warta. Jak ktoś uważał że jestem ładna - to koniecznie musiał sprawdzić czy nie jestem głupia. Kiedy wyremontowałam dom, wielu zarzucało mi że dostałam kasę od rodziców. Kiedy mój ogród pojawił sie w gazecie to reszta twierdziła że umiem po prostu ładne fotki robić ...

Sa 2 wyjscia Tusiu, albo zarżniesz się udowadniając całemu światu że ile naprawdę jesteś warta -( i tak w kółko i w kółko bo zawsze będzie jakieś ale)... albo uwierzysz w siebie i we własną wartość. Wtedy opinia innych nie bedzie juz dla Ciebie taka ważna, a bliscy i tak będą wiedzieć ile Cie to kosztowało... Wierz w siebie i we własne zdolności, pogódź je z siłami i czasem i... doceń chwilę obecną, radość przebywania z dzieckiem, zajmowanie się domem, radość z każdego otwierającego się kwiatu
I pamietaj - krytykują ludzie zakompleksieni - taka jest moja teoria

kasiek 18:36, 28 kwi 2014

A teraz pismo obrazkowe, dobiega szczyt tulipankowy, za chwile juz bedzie po wszystkim, czas robić im foty

Tym razem kompozycyjne...

kasiek 18:44, 28 kwi 2014