Kasiulek dla Ciebie mój najładniejszy tulipek na 3 sety Buźka
A tak przy okazji to super wstrzelił się w klimat ten korzonek w japońcu, bo wygląda jak smok
Powodzenia Nie daj sie presji - nie warto!
Za gradki dzieki, publikacje były dwie - jedna właściwie niezauważalna - w 2006r w lutowym numerze., pierwszy raz wystartowałam w konkursie ogrodniczym w Działkowcu, wtedy jeszcze nie czuło się takiej mani ogrodowej dookoła - i taki traf- od razu laureat I chyba ta nagroda dodała mi skrzydeł - tzn uwierzyłam w siebie - ten na samym dole
Potem publikację już taką spora miałam w ,,Mój piękny ogród" w czerwcowym nr 2013 (konkurs w 2012r)
I właściwie to pierwszy raz pokazuję te fotki, może też ulegam presji by nie wyjść na bufona, albo żeby mnie zbyt surowo nie oceniali.... Nie ważne - ja jestem baaardzo zakochana w swoim kawałku ziemi
Paprocie mam giganty - większość już przekroczyła pół metra
Kaczuchy już nie odwiedzają nas ku rozpaczy dzieci. Myślę że znalazły miejsce na gniazdo ( u mnie kilka przecznic dalej jest rzeczka z łąkami) i pilnują gniazda. Za to tamte chwilę należą do niezapomnianych
Ślicznie Kasiu w Twoim ogrodzie. Wawrzynka nigdy nie miałam, ale kusi tym zapachem... Doskonale rozumiem Twoją miłość do ogrodu (mam tak samo) Pozdrawiam weekendowo