Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

AgnieszkaW 19:43, 20 wrz 2014

Kasiu, jak ładnie to wszystko u Ciebie wygląda buziam
kasiek 19:43, 20 wrz 2014

renatamama3 napisał(a)
Kasiu ślicznie ,zielono,jesieni prawie nie widac .U mnie cała 3 jeździła na 2 kołach w wieku 3,5 lat ,ale uczy ich M .poydrawiam

Wow, to super! Moja dostała duży rower - za duży jak na nia i dlatego mam kłopot z równowagą. Ale sportów uczę ja bo mam więcej zapału i cierpliwości Na nartach, tez się tak umęczyłam bo to jednak duży wysiłek .

eM pomaga przy pływaniu, nurkowaniu i łyżwach, więc nie wszystko spada na mnie

Oj czuć już jesień, choć jeszcze nie tak mocno ale to październik jest najbardziej kolorowym miesięcy z liści
kasiek 19:45, 20 wrz 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Kasiu, jak ładnie to wszystko u Ciebie wygląda buziam

Dzięki Aguś w tym roku postawiłam na wykończenie, jak oglądam zdjęcia z zeszłego roku to jestem w lekkim szoku ile daje równy trawnik, kanciki, ładnie położone obrzeża....
Nauka całe życie
kasiek 19:49, 20 wrz 2014

No to teraz coś z japończyka - szczególnie muże podziękować Małej za Kiscienia Rainbowa którego mi poleciła - super wygląda i chyba mu u mnie dobrze

Pieris mi slicznie zawiązał pąki

Dokupiłam drugiego klonika - małego bo nie chcę przepłacać - u mnie w glebie jest patogen niszczący klony
Z oddali widać jak japoniec tonie w morzu tojeści
Lukasz2013 19:53, 20 wrz 2014

kasiek napisał(a)

Dzięki Łukasz, mam straszne zaległości u Was ale przy dzieciach juz tak jest
Czasem mi z tego powodu wstyd ale mam nadzieję że zimą wyoglądam Wasze stronki bardzo dokładnie

Nic sie nie martw. W zimie bedzie na to czas. Gosia i Luki dzisiaj mnie odwiedzili. Bylo super spotkanko.
kasiek 19:57, 20 wrz 2014

Przy altanie róż miesza się z bielą i srebrem... Wrzosy w końcu ładnie się wybarwiają

Nad oczkiem liście na czerwono wybarwia dereń (po lewej)...

Sumak też powoli juz rusza...

kasiek 19:58, 20 wrz 2014

Lukasz2013 napisał(a)

Nic sie nie martw. W zimie bedzie na to czas. Gosia i Luki dzisiaj mnie odwiedzili. Bylo super spotkanko.

O jak super
Jutro ja mam spotkanie z Agania, Grażynką i Gosią u Grażynki
A odrobię napewno - obiecuję
kasiek 20:02, 20 wrz 2014

Zdecydowanie najbardziej kolorowe liście ma czeremcha (ta w środku) - ona zdobywa 1 miejsce w liście najszybciej przebarwiającvych się drzew

A z bylin najwcześniej wybarwił się na czerwono wiesiołek (z prawej)

Katkak 20:11, 20 wrz 2014

Kasia pracusiu, fajnie, że zrobiło Ci się więcej miejsca na roślinki . Klonika też ostatnio kupiłam i też jest takiej wielkości jak Twój. Kupiłam odmianę Atropurpurea, bo chcę żeby był taki czerwony cały czas. Odgapiłam od Gosi i Eli . Fajnie, że spotkanie się Wam jutro szykuje . Dzięki Kochana za ciepłe słowa w kwestii mojego ogródka . W Twoich ustach nabierają one dla mnie szczególnego znaczenia, bo jesteś dla mnie Mistrzem tworzenia takich złudzeń. Pozdrawiam Kasieńko i bawcie się jutro dobrze. Też mam jutro spotkanie z przyjaciółmi, ale nie ogrodowiskowymi .
renatamama3 20:28, 20 wrz 2014

kasiek napisał(a)

Wow, to super! Moja dostała duży rowaer - za duży jak na nia i dlatego mam kłopot z równowagą. Ale sportów uczę ja bo mam więcej zapału i cierpliwości Na nartach, tez się tak umęczyłam bo to jednak duży wysiłek .

eM pomaga przy pływaniu, nurkowaniu i łyżwach, więc nie wszystko spada na mnie

Oj czuć już jesień, choć jeszcze nie tak mocno ale to październik jest najbardziej kolorowym miesięcy z liści

Moi ,uczyli się na tych najmniejszych chyba to 12 cali ,na basen chodzili w 2 i 3 klasie ,teraz chodzą jesienią i zimą jak ,nie mają treningów kajakowych z klubem z trenerem ,na nartach to tylko córa chodzi do klasy sportowo + narciarskiej .Dzisiaj ,byłam w Tychach ,dopingować i kibicować dzieciakom z klubu ,bo brali udział w Międzywojewódzkich zawodach w kajakach.Córa z koleżankami z klubu w 4 były 2.Jutro kolejne zawody,więc tak jak ty mam ,najpierw dzieciaków pasje ,później moje.