Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 19:06, 21 lut 2015

Kasik będę pakowała i wysyłała Ci drzewko bo mi wariat liscie puszcza - to ono wierzba hakuro

Reszcie macham, ma tony kurzu w domu a dzieci wtacają we wtorek...
AgnieszkaW 19:34, 21 lut 2015

Wiosna idzie pełna parą Nowe zakątki do obsadzenia? To tygryski lubią najbardziej Pozdrawiam serdecznie
Dorota123 20:32, 21 lut 2015

U ciebie już wiosna, żeby tylko zima nie chciała wracać.
Katkak 21:05, 21 lut 2015

kasiek napisał(a)
Kasik będę pakowała i wysyłała Ci drzewko bo mi wariat liscie puszcza - to ono wierzba hakuro

Reszcie macham, ma tony kurzu w domu a dzieci wtacają we wtorek...

Kasia, ale się cieszę . Myślałam, że to jakiś patyczek ukorzeniony będzie, a tu drzewko jak się patrzy . sama je wyhodowałaś? Śliczna jest . Ale ja pokrywam koszty wysyłki. Powiedz tylko ile. Bużka i dziękuję. Wiem, że za rośliny niby się nie dziękuje, ale wszystkie od Ciebie rosną cudnie, więc można dziękować do oporu .
kasiek 15:44, 22 lut 2015

Katkak napisał(a)

Kasia, ale się cieszę . Myślałam, że to jakiś patyczek ukorzeniony będzie, a tu drzewko jak się patrzy . sama je wyhodowałaś? Śliczna jest . Ale ja pokrywam koszty wysyłki. Powiedz tylko ile. Bużka i dziękuję. Wiem, że za rośliny niby się nie dziękuje, ale wszystkie od Ciebie rosną cudnie, więc można dziękować do oporu .

A spróbuj tylko to Ci za domek dla ptaszków zapłacę!
Przecież nie pojedzie w doniczce tylko go wyjmę i opatule workiem foliowym by miał wilgoc. Poślę priorytetem, teraz byle tylko jakieś pudełko znaleźć - dam Ci znać czy jutro mi się uda nadac go na poczcie
Drzewka miałam 3 do oddania , kiedyś bawiłam się w mnożenie

Dałam Ci tez patyczki - nie bój nic - ale derenia spagetti to sobie ukorzenisz
kasiek 15:48, 22 lut 2015

Dziękuję wszystkim za odwiedziny i ciepłe słowa, wybaczcie że nie latam po wątkam, po prostu nie wiem w co rece włożyć - tzn najchętniej włożyłabym je do wazeliny bo mam całe poranione od sprzątania remotowego, do tego od sprzątania rabat i trawnika porobiły mi się pęcherze - a niby cały rok robię, widocznie gdzieś jakieś pozostałości księżniczki mam
Dla spragnionych wiosny - krokusiki zostawiam Kwitną te przy lustrze, reszta dopiero się przygotowuje

Ten piekniś wciąz się przglada w lusterku pewnie narzekając ze brudne i kiepsko go widać

kasiek 15:56, 22 lut 2015

Agus
- zakupy cieszą,ale głowa puchnie od wyboru - wszak miejsca juz tak niewiele
Dorotko
Jak wróci zima to zwine poduchy i bedę patrzyłam na biały puszek Ale mam przeczcie ze prawdziwej zimy już nie zobaczymuy

Uwielbiam ten świat odbity w lustrze

Teraz wyłania się latarenka
waldek727 15:57, 22 lut 2015

kasiek napisał(a)
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i ciepłe słowa, wybaczcie że nie latam po wątkam, po prostu nie wiem w co rece włożyć - tzn najchętniej włożyłabym je do wazeliny bo mam całe poranione od sprzątania remotowego, do tego od sprzątania rabat i trawnika porobiły mi się pęcherze - a niby cały rok robię, widocznie gdzieś jakieś pozostałości księżniczki mam

Na księżniczkach Kasiu się nie znam, ale modelki na ogół mają delikatne dłonie.
kasiek 16:01, 22 lut 2015

Dzis udało mi się odświerzyć 2 kolejne: rabaty - basenowo-jagodową ...

Od tyłu ta rabata wygląda na leśną
kasiek 16:04, 22 lut 2015

waldek727 napisał(a)

Na księżniczkach Kasiu się nie znam, ale modelki na ogół mają delikatne dłonie.

Aleś podchwycił.... no wiesz modeling zakonczyłam 20 lat temu więc już łapcie zdażyły się zahartować, zwłacza że moja pasją są tynki, kleje gładzie itp, Paznokci - brak, no cóz inaczej grzebac ciężko w ziemi, a rękawiczek nie lubie, ziemia ma coś niesamowitego w dotyku i zapachu
Widzę że masz własny wątek? Oj to muszę Cię odwiedzić