Tak , juz w zeszłym roku miałyśmy się spotkać, więc wierzę że niedługo to sfinalizujemy Zresztą ja sama miała robić kolejne spotkanie teraz - tyle jeszcze gości planowałam a teraz na razie przymusowy odpoczynek - tzn - jestem w rozjazdach na rewizytach - też fajnie
Ale jak już trochę odpocznę to znów chętnie coś zorganizuje.
Co do wspólnych oglądów to sa zdarzenia które zbliżają ludzi, bo powodują że oczy, umysł i serce stają się bardziej otwarte i wrażliwe. Dusza nabiera innego wymiaru, sens zycia, postrzeganie swiata, - to wszystko się zmienia.
Powiem Ci tyle - że przy tym wszystkim człowiek zyskuje i rozwija wiele wartości i to jest cudowne. Wierz mi że przezywane dotąd problemy staną się błahe, a każdy dzień będzie nową niespodzianką
Najważniejsze to myśl pozytywnie, a najlepiej nie myśl zatracając się w ogrodzie
Mam kilka fotek porównawczych z zeszłym rokiem i stwierdzam że nie wprowadzam już jakis większych zmian,,, jest może troche bujniej
Jagodnik z basenem
2014
2015
A teraz to, za co się wzięłam w tym roku
rabata przy altanie - poszerzona dwukrotnie
2014
2015
Rabata boczna - sosna była tragiczna przez sumaki, nadszedł czas na ogolenie jej i nowe dosadzenia - pień sosny stopniowo zakryje kolumnowa wiśnia o bordowych liściach
2014
2015
Widać różnicę przy porównaniach, jak zawsze bujnie, linie rabat dużo zyskały
Pięknotka u mnoe też w owockach
Jutro przywożę roślinki dla Ciebie i Katki