Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Katkak 18:53, 07 lis 2015

JA też uwielbiam sosny, te igiełki można fajnie wykorzystać do zakwaszania. Kasiulka sypnęłaś igiełek do dołka jak przesadzałaś rodka? Jeśli nie to do tego wykopanego dołka wsyp koniecznie. Ja tak robiłam.
19:06, 07 lis 2015
ciemierniki!

jutro będę oglądać moje może też mają plan zakwitnąć
19:56, 07 lis 2015
Trafiłam do Ciebie z wątku Dominiczki 11.

Przeglądnęłam wizytówkę,poczytałam Twoją historię
...i oniemiałam.

Przepiękny ogród,nie mogę uwierzyć,że działka ma 10 arów -wydaje się dużo większa.
Wszystko takie bajkowe.
Zapisuję sobie Twój wątek na listę obowiązkowych lektur w długie zimowe wieczory.
Pozdrawiam ciepło Twą artystyczną duszę
AGDULA 23:25, 07 lis 2015

kasiek napisał(a)

Kasiu a możesz wkleić zdjęcie jak teraz wylgada u Ciebie ta sciana? Mam z jednej strony podobny płot od sąsiadów i od dłuższego czasu próbuje go zasłonić,ale kiepsko mi idzie i jestem ciekawa jak to wygląda u Ciebie.
kasiek 14:32, 08 lis 2015

Katkak napisał(a)

Ale piękny . A czy to zmiany meblowe głównie, czy jakieś grubsze, typu malowanie itd.?

Powoli szykuje się do zmiany dołu ... będzie rozłożone w czasie ale jednak najważniejszy jest dobry plan. Póki co jest nowy wypoczynek w zupełnie innym kolorze niz poprzedni i trzeba wszystko do niego dopasować
A na przełomie grudnia/stycznia mam ekipę i zaczynam od sypialni i garderoby.... A miałam 2 lata dać sobie spokój
kasiek 14:33, 08 lis 2015

Katkak napisał(a)
JA też uwielbiam sosny, te igiełki można fajnie wykorzystać do zakwaszania. Kasiulka sypnęłaś igiełek do dołka jak przesadzałaś rodka? Jeśli nie to do tego wykopanego dołka wsyp koniecznie. Ja tak robiłam.

Wsypie w takim razie
kasiek 14:33, 08 lis 2015

eee_taam napisał(a)
ciemierniki!

jutro będę oglądać moje może też mają plan zakwitnąć

Zauwazyłam że moim służy miejsce - częściowo zadoszone, cieopłe w towarzystwie świerków
kasiek 14:35, 08 lis 2015

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
Trafiłam do Ciebie z wątku Dominiczki 11.

Przeglądnęłam wizytówkę,poczytałam Twoją historię
...i oniemiałam.

Przepiękny ogród,nie mogę uwierzyć,że działka ma 10 arów -wydaje się dużo większa.
Wszystko takie bajkowe.
Zapisuję sobie Twój wątek na listę obowiązkowych lektur w długie zimowe wieczory.
Pozdrawiam ciepło Twą artystyczną duszę

Ciesze sie ogromie i zapraszam
Jak już nie raz pisałam ja nie wyrabiam z poznawaniem wątków, nawet nie mam czasu poleżeć na leżaku, moze kiedyś po pięćdziesiątce
A narazie - zapraszam i robie co moge i za ile mogę
kasiek 14:39, 08 lis 2015

AGDULA napisał(a)

Kasiu a możesz wkleić zdjęcie jak teraz wylgada u Ciebie ta sciana? Mam z jednej strony podobny płot od sąsiadów i od dłuższego czasu próbuje go zasłonić,ale kiepsko mi idzie i jestem ciekawa jak to wygląda u Ciebie.

Miałam gdzieś wcześniej porównania, jak znajdę to wkleję
To jest ta ściana z basenem , mam tylko taką fotke - na płocie jest rozmieszczona gigant róża
kasiek 15:35, 08 lis 2015