Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Rumianka 09:02, 30 lis 2015

Witaj Kasiek. Zasmuciła mnie bardzo Twoja historia, gdy musiałaś się zmagać z przeciwnościami losu, a nastepnie z ulewami, które niszczyły Twoją pracę w ogrodzie. Tak już mamy w życiu, że trzeba się pozbierać, głowę podnieść do góry, poprawić koronę i do przodu...i mieć nadzieję, że wszystko się ułoży...Pozdrawiam cieplutko. Fotki piekne, goląbek super...
Milka 14:41, 01 gru 2015

Sowa znalazła super miejsce
Powiązane trawy i różne kokardki dają już ten świąteczny klimat.
Opowieść o powodzi i tym, co ciebie dotknęło...podziwiam, podziwiam wszystko i postawę i odwagę i podejście
ryska 17:12, 01 gru 2015

Kasiu ujmujesz mnie swoim podejściem do życia.
Czytam Cię i uśmiecham się jakbym wiedziała o czym piszesz. Pozdrawiam serdecznie
Katkak 17:33, 01 gru 2015

Kasiulka wreszcie mogę Ci wkleić zdjęcie ptaszyska .
kasiek 19:45, 01 gru 2015

Katkak napisał(a)
Sowa poleciała wyżej, żeby mieć na wszystko oko . Ale gołąbeczek urósł, ale co się dziwić skoro ma tak doskonałą opiekę, buziak dla dziewczynek . Ja dziś zrobiłam trochę szyszkowych ozdób. Jeszcze na zewnątrz muszę zrobić i zawiesić przed domem, ale też jeszcze poczekam kilka dni, bo sąsiedzi gorączkę mi zmierzą . Za to wreszcie wymyśliłam ważki do ogródka. Chodziło to za mną i kombinowałam jak to ugryźć, no i na ten moment mam już 5, a szósta jest w przygotowaniu. Fifi im tylko imiona wymyśla . Tylko zastanawiam się czy już teraz wyeksmitować je do ogródka, czy zaczekać do wiosny .

Możesz teraz, na topie są motylowe choinki więc czemu nie?
U mnie dziś krzesełka do jadalni przyjechały, a że jasne to od razu świątecznej się zrobiło
W sb lecę z bombkami - zresztą w sb moje dzieci ubierają u siebie choinkę
kasiek 19:47, 01 gru 2015

Agania napisał(a)
Dziewczynki mają super zabawę z gołąbkiem, maluch już prawie dorosły i obrósł w piórka po takim dokarmianiu
Sowa wygląda jak żywa...czekam na bombki w ogrodzie
Mój kręgosłup dzisiaj wysiadł po pracach w ogrodzie, ale micha mi się cieszy, że pogoda dopisała

O tak apetyt to on ma! Nic tylko kasze i ziarna mieszam
Uważaj na kręgosłup, z nim nie ma żartów, ja w tym roku mocno odczułam skutki wypadków... Dlatego zwalniam z robota, ale nie przeżywam tego tak bardzo - bo jest ładnie
kasiek 19:47, 01 gru 2015

Bogdzia napisał(a)
Piękne zdjecia dziewczynek z gołąbkiem, resztę napisałam u siebie.Pozdrówka.

Bogdziu strasznie dziękuje za pomoc!
kasiek 19:48, 01 gru 2015

Mala_Mi napisał(a)

Jeszcze , jeszcze!
kasiek 19:50, 01 gru 2015

Rumianka napisał(a)
Witaj Kasiek. Zasmuciła mnie bardzo Twoja historia, gdy musiałaś się zmagać z przeciwnościami losu, a nastepnie z ulewami, które niszczyły Twoją pracę w ogrodzie. Tak już mamy w życiu, że trzeba się pozbierać, głowę podnieść do góry, poprawić koronę i do przodu...i mieć nadzieję, że wszystko się ułoży...Pozdrawiam cieplutko. Fotki piekne, goląbek super...

Eliso - moja historia przynosi nadzieję - że wszystko co złe wzmacnia i zmienia podejście do życia na bardziej otwarte Nie zamieniłabym żadnej chwili w moim życiu - choć łez też w nim nie brakowało. Ale czuję się spełniona, mocna i szczęśliwa, nawet jak czasem jest po górkę
kasiek 19:51, 01 gru 2015

Milka napisał(a)
Sowa znalazła super miejsce
Powiązane trawy i różne kokardki dają już ten świąteczny klimat.
Opowieść o powodzi i tym, co ciebie dotknęło...podziwiam, podziwiam wszystko i postawę i odwagę i podejście

O witaj Piekny Uśmiechu
I kto tu kogo podziwia za odwagę? Ja sama patrzę z podziwem na Twoje wyczyny