Dla mnie bomba, ale mi miło . Zobacz jaką choinkę zrobiliśmy z Filipem . Pomysł bynajmniej nie mój, tylko z gazety .
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/101/1013949/original.JPG Kasiulka na pierwszy rzut oko wydaje się, że w busie jest dziura , fajne zdjęcie
Foty cudne jak zwykle i widzę , że sowa zmieniła na razie pierwotne miejsce pobytu
Kasiu ,Ty znowu w gazecie ,gratuluję .Widzę ,że ogród już stroisz ,ja jeszcze czekam ,u mnie tylko parapety i drzewko przed domem i na tarasie i furka i tyle .pozdrawiam
Rany czytam w jakim busie? Buksie rozumiem -no faktycznie, tak jakby
To jeden hibiskus? Wow, to ale wielki. U mnie też rośnie hibiskus, jasnoróżowy, jest spory, ale liście ma znacznie drobniejesze. Chyba dlatego, że rosnie trochę na kiepskiej ziemi a nie nawoziłam go nigdy. Muszę się bardziej o niego zatroszczyć
Wyjaśniło się Mnie też ten niby bus wprowadził w zakłopotanie Cofnęłam się 20 stron i busa nie znalazłam Odpuściłam. Pozdrowienia zostawiam.
A ta ścieżka, która prowadzi przez las, o której pisałaś, że kończy się przy altanie babci, to czy ona nie łączy się z tą tutaj koło studni?