Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Agania 12:32, 21 gru 2015

kasiek napisał(a)
Moi Drodzy, dziękuje Wam za wszystkie miłe słowa i gratulacje, bardzo się cieszę że jesteście ze mną w tych ważnych dla mnie chwilach
Wpadamy w rodzinny świąteczny klimat, który zawsze co roku zacieśnia nasze więzy rodzinne... Brakuje śniegu i mrozu, który udekorował by trochę tą burowaciznę...

Za to w domku mam kolorowo, pachnąco i świątecznie, tak jak lubię

Cudnie ogląda się takie chwile, a jaka choinka wow
Wesołych Świąt Wam życzę
Katkak 14:35, 21 gru 2015

kasiek napisał(a)

Ech tylko gdzie ja to zmieszcze? Po tym jak odwiedziłam stronkę Bogdzi to zamarzyły mi się azalie, ale też nie zwykłe tylko japońskie - mniejsze...

Strasznie chciałabym się wybrać do Pisarzowic na święto azalii. Nie ma siły, stamtąd na pewno coś przytargam . A Ty Kasia nie wybrałabyś się? Moglibyśmy się spotkać na miejscu .
kasiek 19:30, 21 gru 2015

Katkak napisał(a)

Strasznie chciałabym się wybrać do Pisarzowic na święto azalii. Nie ma siły, stamtąd na pewno coś przytargam . A Ty Kasia nie wybrałabyś się? Moglibyśmy się spotkać na miejscu .

Wybieram się a jakże i to całą rodzinkę obiecałam sobie tam przytargać - więc jakby co - to tam się widzimy wiosną!
(ja tez nie zamierzam wracać pustym samochodem )
renatamama3 19:34, 21 gru 2015

O ,choinka już ubrana ,ładnie dziewczyny się spisały ,moja czeka do jutra na tarasie .Moja ,2 dzieciaków z wypiekamy i chochlikami w oczach pokazywała mi śnieg ,cwaniaki sztuczny ,szusowali w Kluszkowcach .pozdrawiam
kasiek 19:42, 21 gru 2015

Katkak napisał(a)

Ja się z kolei zastanawiam czy bym ze dwóch zwykłych u siebie gdzieś nie upchnęła . Masz jakieś sprawdzone odmiany Kasiulka? Ta przy altanie u Ciebie cudna, pamiętasz nazwę?

Mnie serce podbiły te:
Nabucco

Fireball i Giblartar - nie wiem któta, chyba pierwsza to Giblartar

Co roku kwitną obficie.

kasiek 19:44, 21 gru 2015

renatamama3 napisał(a)
O ,choinka już ubrana ,ładnie dziewczyny się spisały ,moja czeka do jutra na tarasie .Moja ,2 dzieciaków z wypiekamy i chochlikami w oczach pokazywała mi śnieg ,cwaniaki sztuczny ,szusowali w Kluszkowcach .pozdrawiam

W tych warunkach to i sztuczny jest rarytasem, jak tak dalej pójdzie to tylko taki będziemy znali

Moje córy też sie opierniczały - a jak
kasiek 19:47, 21 gru 2015

Agania napisał(a)

Cudnie ogląda się takie chwile, a jaka choinka wow
Wesołych Świąt Wam życzę

Dzieki Agaciu, faktycznie tego nie da się zapomnieć, wzajemnie najlepszego a przede wszystkim spełnienia marzen - tych najskrytszych i tak bardzo upragnionych
Katkak 22:37, 21 gru 2015

kasiek napisał(a)

Wybieram się a jakże i to całą rodzinkę obiecałam sobie tam przytargać - więc jakby co - to tam się widzimy wiosną!
(ja tez nie zamierzam wracać pustym samochodem )

Kasieńka to jesteśmy umówione, tylko proszę, daj mi wcześniej znać kiedy to dokładnie jest, dobrze? Ale fajnie, już się cieszę .
Richie 22:45, 21 gru 2015

Kasiu mam obie azalie Nabucco i Gibraltar. Nabucco jest czerwona a Gibraltar ma kwiaty intensywnie pomarańczowe z czerwonym odcieniem.
Przygotowanie Świąt chyba Cię ominie bo młodzież świetnie sobie radzi
Wesołych Świąt dla całej rodziny.
AGDULA 23:11, 21 gru 2015

kasiek napisał(a)

Na dworze u Was Królu drogi, my tu na swojskie pole chodzimy

Noo U nas się mówi "idę na dwór", Warszawa, Wrocław tak samo a Kraków idzie "na pole" Ota takie regionalizmy

http://krakow.wyborcza.pl/krakow/1,44425,17321687,Malopolska_chce_wychodzic_na_pole__nie_na_dwor.html