Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 08:21, 23 gru 2015

Sebek napisał(a)

Idę na plażę!

Rany leże i kwiczę - ale zabawny z Ciebie facet! Super to ująłeś
kasiek 08:24, 23 gru 2015

AGDULA napisał(a)

Oglądając Twój ogród latem, nigdy bym nawet nie pomyślała, że obok masz takie spore domy Jak wychodzisz latem na ogród to widzisz sąsiadów?

Ba nawet nie domy a kamienice 2-3 piętrowe, gdybym się nie obsadziła wysokimi drzewami to praktycznie była bym na widelcu wszędzie, a tak to latem wychodze z domki i mam las:
kasiek 08:24, 23 gru 2015

Katkak napisał(a)

Pozwolę sobie odpowiedzieć za Kasię - latem nie widać . W tym akurat miejscu, które widać na zdjęciu świetną robotę robi orzech, brzoza, jeszcze sumak octowiec na dokładkę i czarny bez .

Dzięki Kasiula, fajnie że też to potwierdzasz
kasiek 08:32, 23 gru 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Śliczna tapeta Pomysły masz super To czekam na realizację

Uff - no to do pn i ruszamy! A jest trochę roboty bo przerabiamy pokój dzieci które tu były jak były mniejsze. Do tej pory były tu dwa małe pokoje

Ścianka która wchodzi w pokój zostanie zburzona i będzie na prosto przedłużona z tą pierwszą częścią. W drugim pomieszczeniu bedzie nasza gigant garderoba - od podłogi po sufit w regałach

Dzieci nie moga tylko przeżyć że malunki znikną które tatuś im rysował w fazie gdy miały zajawki na smoki i dinozaury

No trudno - sypialnia małżeńska to rzecz za ważna
Lukasz2013 15:32, 23 gru 2015

Najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzy Łukasz Loczek
yolka 16:43, 23 gru 2015

Połowa mojej rodziny chodzi na pole, reszta na dwór,
a ja czasem mam ochotę iść w p...u .

Tak na poważnie pielęgnujmy regionalizmy to historia naszego pochodzenia, tożsamości. Naród, który nie ma historii nie ma racji bytu.
kasiek 17:08, 23 gru 2015

Lukasz2013 napisał(a)
Najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzy Łukasz Loczek

Bardzo dziękuje raz jeszcze - zwłaszcza za tak śliczny widoczek (tu cudne szafirki) i odwzajemniam sie najlepszymi życzeniami
kasiek 17:09, 23 gru 2015

yolka napisał(a)
Połowa mojej rodziny chodzi na pole, reszta na dwór,
a ja czasem mam ochotę iść w p...u .

Tak na poważnie pielęgnujmy regionalizmy to historia naszego pochodzenia, tożsamości. Naród, który nie ma historii nie ma racji bytu.

a ja ide na plaże - a co mi tam
Lukasz2013 17:14, 23 gru 2015

kasiek napisał(a)

To tez słyszałam - tyle że takie wytłumaczenie może budzić konflikty - a już dość się w dzienniku nasłuchałam jak polityka różni rodziny i ludzi - a jeszcze żeby to? Skoro mówimy że świat to globalna wioska to w wiosce nie ma dworów - wioska leży na polu

Popieram w 100%
renatamama3 17:21, 23 gru 2015

Mój sąsiad jest z kieleckiego ,i non stop nabija się ze mnie i ze swojej żony ,co my z tym polem sobie ubzdurałyśmy ,w końcu mu powiedziałam ,że ja nie wielka pani z dworu więc chodzę na pole .

Ciekawa jestem efektu remontu ,ja ostatnio u syna remontowałam ,na wiosnę planuję u drugiego .pozdrawiam